Αρχική bitcoin Trezor:Το ασφαλές bitcoin πορτοφόλι

Trezor:Το ασφαλές bitcoin πορτοφόλι

444
0
Trezor logo
Όλοι όσοι έχουν bitcoins, ανησυχούν για την ασφάλεια που προσφέρουν οι εταιρείες που δημιουργούν bitcoin address και σας φυλάσσουν τα bitcoins που έχετε εκεί. Φυσικά, η ασφάλεια είναι πολύ υψηλή στις μεγάλες εταιρείες, όπως η Blockchain και η Coinbase που συνεχώς αναβαθμίζουν τις δικλείδες ασφαλείας, ώστε να μην έχετε ποτέ πρόβλημα. Επειδή όμως τίποτε σε αυτή την ζωή δεν είναι σίγουρο, οι εταιρείες μπορεί να κλείσουν, να εξαφανιστούν με τα αγαπημένα σας bitcoin. Ισως θα θέλατε ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, σαν να τα είχατε στο “σεντούκι” σας.
Την λύση για αυτό το ζήτημα, έρχεται να δώσει το Trezor. Τι είναι το Trezor? Είναι ένα bitcoin hardware πορτοφόλι, στην οποία μπορείτε να φυλάτε τα bitcoin σας, χωρίς την παρεμβολή τρίτων. H διαφορά του, όπως είπαμε, είναι οτι είναι μια συσκευή, την οποία κουβαλάτε μαζί σας, σαν ένα φυσικό πορτοφόλι. Έτσι δεν θα έχετε ανησυχία. κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα της εταιρείας που έχετε τα bitcoin σας, με τους κινδύνους που συνεπάγει αυτό όπως εισβολή από κακόβουλους στον υπολογιστή σας ή τους κινδύνους υποκλοπής σε σύνδεση στο ίντερνετ.
Trezor hardware bitcoin wallet
Δεν έχετε τέτοια προβλήματα, γιατί έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να συνδεθεί σε οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ακόμη και αν δεν γνωρίζετε αν μπορείτε να τον εμπιστευτείτε, γίνεται με κωδικούς που δημιουργούνται offline.
Αλλά ας δούμε πως γίνεται.
Πρώτα θα πρέπει αφού το αγοράσετε, να το συνδέσετε στην θύρα USB της συσκευής σας. Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το software, μπορείτε να μπείτε στην κεντρική κονσόλα ελέγχου. Είναι συμβατό με Windows, MacOS και Linux ή ακόμα καλύτερα αν χρησιμοποιείτε Chrome, υπάρχει ένα πολύ εύχρηστο extension.
Trezor Platform
Προκειμένου να μπείτε όμως, θα πρέπει να διαλέξετε ένα pin από την συσκευή Trezor. Γίνεται τυχαία αλλαγή αριθμών, χωρίς να φαίνεται στον υπολογιστή.
Trezor PIN
Έτσι, ακόμα και αν κάποιος έχει πλήρη πρόσβαση στον υπολογιστή σας, δεν γίνεται να βρει τον κωδικό αυτό. Και αυτό γιατί όπως είπαμε, έχει τυχαία αλλαγή αριθμών πάνω στην συσκευή Trezor. Μετά θα σας ζητήσει να γράψετε μια ακολουθία 24 λέξεων, ώστε αν χάσετε την συσκευή σας, να μπορείτε να ανακτήσετε το πορτοφόλι σας.
Αμέσως μετά μπορείτε να εκτελέσετε συναλλαγές, σε ένα πολύ εύχρηστο μενού που κάνει την διαδικασία παιχνιδάκι.
Όπως είπαμε παρέχει πλήρη ασφάλεια, ακόμη και σε περίπτωση που το χάσετε. Αν κάποιος το βρει, δεν ξέρει το pin του πορτοφολιού που δημιουργήσατε, για να μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό.
Κυκλοφορούν και άλλες συσκευές τέτοιου είδους, όμως το Trezor είναι η ασφαλέστερη επιλογή. Είναι όμως λίγο ποιο ακριβό από μια συσκευή καλής επίσης ποιότητας, που θα μπορούσε να συγκριθεί, όπως το Ledger Nano S, το Trezor κοστίζει 99$ και το Ledger Nano S 85,87$ (69,90). Αλλά εδώ ισχύει, ότι πληρώνεις παίρνεις. 🙂

Δοκιμάστε το αξίζει! Περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ: Trezor

Η ασφαλής επιλογή Trezor

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.