Αρχική Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργία λογαριασμού

Η εγγραφή σε αυτόν τον ιστότοπο είναι μία εύκολη διαδικασία, απλά συμπληρώστε τα πεδία παρακάτω και θα δημιουργήσουμε ένα λογαριασμό για σας σε ελάχιστο χρόνο.

Λεπτομέρειες Λογαριασμού

Λεπτομέρειες Προφίλ

Name (απαιτείται)

Το πεδίο μπορούν να το δουν: Όλοι

Ποιος μπορεί να δει αυτό το πεδίο;

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες για το Amazon FBA. Εδώ και περίπου 6 μήνες ενδιαφέρομαι να ανοίξω ένα virtual e-commerce shop το οποίο θα πουλάει προϊόντα στο market του Amazon τα οποία θα αγοράζει από την Κίνα (Alibaba). Ο τομέας στον οποίο δεν έχω γνώσεις και αποτελεί τον ανασταλτικό παράγοντα είναι η διαδικασία δημιουργίας εταιρείας στην Ελλάδα και ότι σχετικό έχει να κάνει με τα φορολογικά. Αν έχεις κάποιες σχετικές γνώσεις ή κάποιους που εξειδικεύονται σε αυτά θα μπορούσες να με βοηθήσεις?
    Ευχαριστώ πολύ

    • Γειά σου, χαίρομαι που σε βοήθησε το άρθρο. Για την έναρξη επιχείρησης, μπορεί οποιοσδήποτε λογιστής που έχει λογιστικό γραφείο και ξέρει πρακτικά τα πράγματα, να σε βοηθήσει συμβουλευτικά. Οικονομικά σπούδασα, αλλα δεν εξασκώ το επάγγελμα. Ξέρουμε όλοι βέβαια ότι η σύσταση επιχείρησης στην Ελλάδα του σήμερα είναι δύσκολο, καθυστερήσεις λόγω γραφειοκρατίας και τα περιθώρια κέρδους μικρά, αν υπολογίσεις την φορολογία. Αυτό που μπορώ να σου προτείνω είναι έναρξη επιχείρησης με την εταιρική μορφή ΙΚΕ. Τα οφέλη είναι πολλαπλά, θα με θυμηθείς. Αλλά ένας λογιστής θα στα πει πιο αναλυτικά. Κάνε επίσκεψη σε κάποιον, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς κόστος. Ένα χρήσιμο site όσον αφορά αυτά τα θέματα, είναι το http://www.taxheaven.gr, αλλά μην σταματήσεις εκεί, πήγαινε σε λογιστή!

  2. Πολύ καλό, ευχαριστούμε!!! Ισχύει στην ρουλέττα, το έχω δοκιμάσει… Δεν το έιχα σκεφτεί για στοίχημα! Θα το δoκiμάσω, το ξεκίνησα από χθές με ποσό 3 ευρώ… ευχομαι ισοπαλίες ανα 5 αγώνες και καλά κέρδη! 😛

  3. Καλησπέρα,εμείς παράγουμε ενα προιον το οποίο είναι πατέντα και δραστηριοποιείται στην Ελλαδα και στην ιταλία,θελω να το βαλω στο αμαζον αλλα δε ξερω πως κτλπ?θα μπορουσες να μου δωσεις πληροφοριες;