Αρχική arbitrage RebelBetting

RebelBetting

509
0
Rebelbetting logo

Το software RebelBetting προέρχεται από την σουηδική εταιρεία Clarobet AB, η οποία από το 2007 προσφέρει υπηρεσίες σε όσους ασχολούνται με το sports arbitrage, και γενικότερα, όπως θα δείτε παρακάτω, σε λύσεις που δημιουργούν σίγουρο κέρδος στον κόσμο του στοιχήματος. Είναι ίσως η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του arbitrage (sure bets). Το πολύ καλό RebelBetting, λύνει πραγματικά τα χέρια σε όσους ασχολούνται σοβαρά με το arbitrage. Βέβαια υπάρχει κάποια συνδρομή, αλλά να είστε σίγουροι, οτι θα κάνετε απόσβεση γρήγορα.

Το RebelBetting συνδέεται με την εταιρεία online και σας δείχνει σε πραγματικό χρόνο, κάθε arbitrage (ή εν συντομία arb) που εμφανίζεται. Επίσης έχετε άμεσα, όλες τις λεπτομέρειες των arbs. Tι είδους είναι (2-way, 3-way), είδος αγωνίσματος, ποιος αγώνας είναι, πρωτάθλημα που ανήκει, μεταξύ ποιών bookmakers προκύπτει, ποσοστό κέρδους, πόσο παλιό είναι το arb κ.α. Αφού έχετε καταχωρήσει τα usernames και passwords των λογαριασμών που έχετε ανοίξει στους bookmakers, απλά επιλέγετε arb. Aλλάζετε αν θέλετε το ποσό που θέλετε να ποντάρετε και με ένα μόνο κουμπί μεταφέρεστε σε μια οθόνη. Εκεί ανοίγει τα sites των bookmakers και επιλέγει το σημείο που αφορά το arb. Βεβαιωνεστε ότι είναι σωστές οι επιλογές, επιβεβαιώνετε και απλά περιμένετε να τελειώσει ο αγώνας για να εισπράξετε τα κέρδη.

Όπως καταλαβαίνετε χωρίς το πρόγραμμα αυτό, θα χρειαζόσασταν πολύ περισσότερο χρόνο, να βρείτε το arb, να υπολογίσετε το ποσά που πρέπει να παιχτούν, να ανοίξετε τα sites των book, να βρείτε στα κατάλληλα σημεία και τέλος να ποντάρετε. Έτσι γλιτώνετε πολύ χρόνο, καθώς το κάθε arb δεν κρατάει για πολύ, άρα ο χρόνος είναι πολύτιμος. Διαφορετικά μπορεί να χάσετε κάποια arbs, όσο γρήγορα και αν κάνετε να εκτελέσετε αυτή την διαδικασία.

Αξίζει να αναφέρουμε άλλη μια χρυσή επιλογή που έχει επιπλέον το πρόγραμμα, τα middles. Περισσότερα αν δεν ξέρετε τα middles, μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά εδώ.
Αν θέλετε να δοκιμάσετε και να μπείτε λίγο στο νόημα, μπορείτε να κατεβάσετε την free έκδοση, χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Η διαφορά με την pro έκδοση με συνδρομή, είναι ότι δεν βλέπετε arbs με κέρδος πάνω από 0.6% και τα middles.

Προσφορές
Η εταιρεία έχει μία προσφορά αξίας 60€, για 14 ημέρες δωρεάν RebelΒetting Pro! RebelBetting Pro offer.

Δείτε επίσης μια καταπληκτική προσφορά σε συνεργασία με την Skrill!

RebelBetting arbitrage with Skrill

Δείτε ένα screenshot του RebelΒetting

Εικόνα του software Rebelbetting

Ανακαλύψτε περισσότερες λεπτομέρειες στο site της εταιρείας, πατώντας πάνω στο link ή στο banner: RebelBetting.com

RebelBetting white


Πρόσφατα η εταιρεία δημιούργησε άλλο ένα software το MatchedBetting, το οποίο λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το RebelBetting. Με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να εκμεταλλεύεστε παράλληλα και τα bonus που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες (books). Κάνετε δηλαδή και arbitrage και δεν χάνετε και τα bonus. Η κάθε εταιρεία βέβαια δίνει bonus με διαφορετικούς όρους. Αλλά με το software αυτό, ρυθμίζετε με τις επιλογές που έχει, τους όρους που αφορούν την κάθε εταιρεία.

Έτσι δεν χρειάζεται να ασχολείστε διαβάζοντας κάθε φορά τους όρους του κάθε bonus και να προσπαθείτε να σκεφτείτε όλη την διαδικασία για να κερδίσετε. Το πρόγραμμα ασχολείται με το να σας βρει αυτά τα στοιχήματα τα οποία θα σας αποφέρουν κέρδος από τα bonus, απλά μεταφέροντας τα ποσά από τον έναν λογαριασμό που έχετε σε στοιχηματική εταιρεία σε λογαριασμό που έχετε σε άλλη στοιχηματική εταιρεία. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε παράλληλα με το RebelBetting, ώστε να κερδίζετε και από το arbitrage και από τα bonus, είναι πολλά επιπλέον κέρδη.

Και αυτό επίσης μπορείτε να το κατεβάσετε σε free έκδοση αν θέλετε να πάρετε μια γεύση. Η διαφορά από την pro έκδοση, είναι ότι δίνει matched bets χωρίς κέρδος, μέχρι 90% του κάθε πονταρίσματος σας.

Περισσότερα στο site της εταιρείας πατώντας εδώ: MatchedBetting

Συμπερασματικά, βλέπουμε οτι αξίζει και το RebelBetting και το MatchedBetting. Είναι πολύ σημαντικό ότι υποστηρίζονται από μια εταιρεία πολύ καλά οργανωμένη, έχει φοβερή υποστήριξη στον πελάτη. Προσφέρει πάρα πολλά e-books, tutorials και εργαλεία, γρήγορο και εξυπηρετικό customer service, κάτι σημαντικό στα πρώτα σας βήματα. Τουλάχιστον μέχρι να καταλάβετε τι συμβαίνει και να μάθετε πως πρέπει να κινείστε. Μην ξεχάσετε να κατεβάσετε το πολύ καλό excel αρχείο που έχουν. Έτσι μπορείτε να καταγράφετε τα arbs σας και να βλέπετε στατιστικά τα κέρδη σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.