Αρχική PTC PTC sites

PTC sites

438
0
Paid To Click PTC

Τα PTC Paid To Click sites είναι διάφορα sites στα οποία μπορεί ο καθένας να βγάλει λεφτά, απλά κλικάροντας σε διαφημίσεις. Κάνετε εγγραφή, δεν θέλει πάνω από 2 λεπτά, και ξεκινάτε να βλέπετε διαφημίσεις. Σε κάθε διαφήμιση θα πρέπει να μένετε το πολύ 30 δευτερόλεπτα, αναλόγως την διαφήμιση, και μετά προχωράτε στην επόμενη. Ορισμένα προσφέρουν και άλλες ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα, όπως να δείτε βίντεο, να κάνετε like στο facebook, να κάνετε εγγραφή σε άλλα, τα grid κ.α. Υπάρχουν πάρα πολλά PTC sites, αλλά δυστυχώς κάποια είναι scam, δηλαδή απάτη. Περισσότερες πληροφορίες για τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα PTC sites, εδώ. Προσοχή λοιπόν, που θα εγγραφείτε.

Πως γίνονται οι πληρωμές?

Η συντριπτική πλειοψηφία των PTC sites, πληρώνει στα δημοφιλή και έμπιστα ηλεκτρονικά πορτοφόλια PaypalPayzaNeteller, αλλά και PaytooPayoneer,Skrill ή με τραπεζική επιταγή. Κάθε site έχει ένα ελάχιστο ποσό που πρέπει να μαζέψετε, προκειμένου να κάνετε ανάληψη (minimum cashout). Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια (e-wallets) και τις εταιρείες που κάνουν online μεταφορές χρημάτων, πατήστε εδώ.

Γιατί πολλοί δεν το κάνουν?

Εντάξει, το ποσό που κερδίζεις με το κάθε κλικάρισμα διαφήμισης δεν είναι τεράστιο, κυμαίνεται από $0.0001 εώς $0.06. Πιστεύω ότι είναι ανάλογο της προσπάθειας που κάνεις. Αν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, μπορείς να αφιερώνεις λίγη ώρα, για μικρό, αλλά εύκολο κέρδος. Ακόμη και αν δεν έχεις αμέτρητο ελεύθερο χρόνο, αλλά περνάς 1-2 ώρες την ημέρα στο internet, μπορείς εύκολα να το κάνεις παράλληλα. Επιπλέον, δεν έχεις δώσει κάποια λεφτά, δεν ρισκάρεις κάποιο κεφάλαιο, όπως υπόσχονται άλλα για γρήγορα και τεράστια κέρδη, τα οποία φυσικά είναι μεγάλη απάτη. Πολλοί εγκαταλείπουν γιατί αρχίζουν να πιστεύουν ότι είναι άδικος κόπος, αλλά αν σκεφτείς σε βάθος χρόνου, μπορείς να μαζέψεις αρκετά. Ειδικά εάν ασχοληθείς λίγο πιο σοβαρά και έχεις και referrals, κάτι που θα αναλύσουμε παρακάτω, μπορείς να κερδίσεις σοβαρά ποσά.

Τι είναι οι referrals?

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες referrals: οι άμεσοι (direct), οι νοικιασμένοι (rented), ενώ σε μερικά sites βρίσκουμε και τους αγορασμένους. Οι άμεσοι είναι αυτοί που συστήνετε εσείς να γραφτούν, και με κάθε τους κλικ κερδίζουν αυτοί, αλλά και εσείς. Οι νοικιασμένοι είναι μέλη, όπως εσείς, που τυχαία τους νοικιάζετε για ένα χρηματικό ποσό. Οι αγορασμένοι είναι μέλη που τους αγοράζετε ως referrals για πάντα. Ανάλογα με το πόσο ενεργοί και πόσους έχετε λοιπόν, μπορείτε να κερδίζετε αρκετά. Η πλειοψηφία των μελών πάντως, λειτουργεί με τους ενοικιασμένους, έναντι μικρού κόστους, συνήθως, $0.20. Αυτό θα το αποσβέσετε γρήγορα, με την προϋπόθεση να είναι ενεργοί.

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα PTC sites 2014

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.