Αρχική eWallet Payza (AlertPay)

Payza (AlertPay)

422
0
Payza logo

Άλλη μια αξιόπιστη εταιρία στον χώρο των υπηρεσιών online συναλλαγών, με πάρα πολύ ευχάριστο και απλό interface! Απευθύνεται επίσης σε ιδιώτες αλλά και σε εμπόρους που θέλουν να λαμβάνουν τις πληρωμές των πωλήσεων του e-shop τους, με ασφαλή τρόπο. Η εταιρεία απαριθμεί πάνω από 9.000.000 μέλη σε 197 χώρες. Προσφέρει τις υπηρεσίες online μεταφοράς χρημάτων, πληρωμών, σε 21 διαφορετικά νομίσματα. Και αυτό, χωρίς τα μέλη της να χρειάζεται να δηλώσουν τα προσωπικά τους οικονομικά στοιχεία, παρά μόνο ένα e-mail.

Απλά, δημιουργείτε δωρεάν έναν λογαριασμό, συνδέετε στον λογαριασμό αυτό, έναν τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα σας. Με το e-mail που έχετε δηλώσει, μπορείτε να λάβετε ή να δώσετε λεφτά online, οπουδήποτε στον κόσμο αυτόματα, με πολύ χαμηλές και ανταγωνιστικές χρεώσεις ανά συναλλαγή, ακόμη πιο χαμηλές και από την Paypal.

Payza Visa

Σαν επιπλέον χαρακτηριστικό, υπάρχει και η Payza Visa Prepaid που μπορούν να αποκτήσουν τα μέλη της. Έτσι, μπορεί κάποιος χωρίς να κάνει ανάληψη στην τράπεζα, να έχει τα χρήματα που έχει στον Payza λογαριασμό του, εύκαιρα. Πάρα πολύ καλή για online συναλλαγές, σίγουρα είναι από τις πιο αξιόπιστες στην ασφάλεια συναλλαγών. Περιλαμβάνει επίσης πολλές δικλείδες ασφαλείας και γρήγορη ταχύτητα στις αναλήψεις/πληρωμές.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, στην ιστοσελίδα της εταιρείας:

Payza

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.