Αρχική eWallet Paypal

Paypal

536
0
Ηλεκτρονικό πορτοφόλι Paypal

Το Paypal  είναι το πιο διαδεδομένο ηλεκτρονικό πορτοφόλι παγκοσμίως, και ανήκει στο eBay από το 2002. Απευθύνεται σε ιδιώτες αλλά και σε εμπόρους που θέλουν να λαμβάνουν τις πληρωμές των πωλήσεων του e-shop τους, με ασφαλή τρόπο. Η εταιρεία αυτή προσφέρει τις υπηρεσίες online μεταφοράς χρημάτων, πληρωμών και αναλήψεων, αγορών σε πάνω από 160.000.000 μέλη της. Και αυτό, χωρίς να μοιράζονται τα προσωπικά τους οικονομικά στοιχεία, παρά μόνο ένα e-mail. Απλά, δημιουργείτε δωρεάν έναν λογαριασμό, συνδέετε στον λογαριασμό αυτό, έναν τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα σας. Με το e-mail που έχετε δηλώσει, μπορείτε να λάβετε ή να δώσετε λεφτά online, οπουδήποτε στον κόσμο, με πολύ χαμηλές χρεώσεις ανά συναλλαγή.

Έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε μέχρι δυο λογαριασμούς, έναν personal και έναν premium (business). Υπάρχει και η δυνατότητα χορήγησης prepaid πιστωτικής κάρτας, αλλά για μέλη από συγκεκριμένες χώρες, όχι πάντως για την Ελλάδα. Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε κουμπί για δωρεά ή συνδρομή στο site σας, δωρεάν (με μια μικρή χρέωση ανά δωρεά ή συνδρομή). Χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, ταχύτητα και έχει δώσει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην ασφάλεια. Έτσι καθίσταται ως κορυφαία επιλογή, στο χώρο των online συναλλαγών. Είναι δύσκολο, πραγματικά δύσκολο να πετύχεις online κατάστημα ή επιχείρηση και να μην συνεργάζεται με την Paypal.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, στην ιστοσελίδα της εταιρείας:

Paypal

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.