Αρχική PTC PaidVerts

PaidVerts

366
0
Paid to Click PTC website PaidVerts
Paid to Click PTC website PaidVerts
To PAIDVERTS λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2014, είναι ένα νέο site στον χώρο των PTC, αλλά πολλά υποσχόμενο. Και αυτό γιατί λανσάρει μια καινοτομία στον τρόπο με τον οποίο κερδίζουν χρήματα τα μέλη του, διαφοροποιώντας το από τα υπόλοιπα. Χρηματοδοτείται από την ιδιοκτήτρια εταιρεία MyTrafficValue, που δραστηριοποιείται στο crowdfunding. Προς το παρόν, πληρώνει κανονικά έχοντας δυναμική παρουσία αλλά, δεν μπορεί ακόμα κανείς να εγγυηθεί. Πάντως αν συνεχίσει έτσι, έχει προοπτική να συγκαταλέγεται σε ένα από τα κορυφαία sites στο είδος του.

Πως λειτουργεί

Το PAIDVERTS λειτουργεί με διαφορετική λογική απ’οτι τα άλλα PTC sites, φέρνοντας την επανάσταση στον χώρο αυτό, γι’ αυτό και το παρουσιάζουμε σε διαφορετική ανάρτηση από τα καλύτερα και προτεινόμενα PTC sites. Στα υπόλοιπα, πατάς διαφημίσεις και κερδίζεις μερικά cents. Αυτό με την προοπτική να κερδίζεις λίγα περισσότερα αναβαθμίζοντας την συνδρομή σου πληρώνοντας κάποιο ποσό. Για παράδειγμα, παίρνεις στα καλά κλικ $0.01 ως standard μέλος. Αν πληρώσεις ένα ποσό της τάξεως των $90, μπορείς για την ίδια διαφήμιση να κερδίζεις $0.02. Στο PAIDVERTS βλέπουμε ότι με παρόμοια διαδικασία, κάνοντας κλικ δηλαδή πάνω σε διαφημίσεις, μπορείς να φτάσεις τα κέρδη από το κάθε κλικ μέχρι και $200(!), εκτοξεύοντας τα κέρδη σου σε σαφώς μεγαλύτερα ποσά. Έτσι συγκαταλέγεται στα PTC sites, αλλά περνάς σε άλλο επίπεδο με την πρωτότυπη ιδέα στην οποία βασίζεται.

PaidVerts

Τι είναι τα BAP

Η πιο σημαντική έννοια στο PAIDVERTS που πρέπει να κατανοήσετε, είναι τα Bonus Ad Points (BAP), είναι ο δείκτης αξίας των κλικ που πληρώνεστε. Δυο είναι τα διαθέσιμα είδη διαφημίσεων που κάνεις κλικ: διαφημίσεις όπου κερδίζεις χρήματα και διαφημίσεις που κερδίζεις BAP. Στο πρώτο είδος των διαφημίσεων, στην αρχή τα ποσά που κερδίζεις είναι μικρά, αντίστοιχα των υπολοίπων PTC sites. Στο δεύτερο είδος, απλά με κάθε κλικ, κερδίζεις BAP. Γιατί να κάνετε κλικ σε διαφημίσεις, κερδίζοντας BAP? Εδώ ερχόμαστε στην σημασία των BAP, που είναι άμεσα συνδεδεμένα με το κέρδος των διαφημίσεων σε χρήματα.

Αφού μαζεύετε BAP, αυξάνεται ολοένα και η αξία των διαφημίσεων που κάνεις κλικ και παίρνεις χρήματα. Έτσι, ενω στην αρχή έχεις κέρδος από κάθε κλικ διαφήμισης που μπορεί να είναι $0,005, όσο μαζεύεις BAP, μπορεί να έχεις διαθέσιμες διαφημίσεις με κέρδος εώς $200! Κάθε μέρα βέβαια για να σας βγάλει διαφημίσεις που πληρώνεστε, σας αφαιρεί BAP, 1 BAP=$0.0005. Άμα σήμερα έχετε κερδίσει δηλαδή $0.10 από κλικς, σας λείπουν $0.10/0.0005(αξία κάθε BAP)=200 BAP.

Άρα μαζεύετε BAP και σας τα “μεταφράζει” σε διαφημίσεις που πληρώνεστε. Το κορυφαίο όμως είναι ότι πέρα από το κέρδος των κλικ, μπορείτε να αγοράσετε BAP. Έτσι ανεβάζετε πάντα την αξία των διαφημίσεων που κερδίζετε χρήματα, με ένα ποσό για διαφήμιση (π.χ. του site σας ή για οποιοδήποτε link). Θα σας επιστρέψει το ποσό αυτό με αύξηση 55%, σε διαφημίσεις που πληρώνεστε για να κάνετε κλικ! Δηλαδή με πιο απλά λόγια, αγοράζετε BAP και σας δίνει διαφημίσεις που κάνοντας κλικ πάνω τους, παίρνετε πίσω το ποσό που δώσατε +55% (τουλάχιστον)!

Παράδειγμα

Πάμε να το δούμε σε ένα παράδειγμα:
Έστω ότι έχετε κάνει κάποια κλικ 1 μήνα, σε διαφημίσεις που πληρώνουν σε χρήματα και στις άλλες που πληρώνουν σε BAP. Έχετε μαζέψει $1.20 και αντίστοιχα 2000 BAP. Καταθέτετε $1, για διαφήμιση του site σας, αυτό αντιστοιχεί σε 3100 BAP. Έτσι τώρα έχετε 5100 BAP και $1.20. Για το επόμενο διάστημα, οι διαφημίσεις που θα δείτε και θα κάνετε κλικ πάνω τους, αντιστοιχούν σε πάνω από $1.56. Δηλαδή, θα έχετε $1.20+$1.56=$2.76 τουλάχιστον.

To ποσό που πρέπει να συγκεντρώσετε για να κάνετε ανάληψη στα δημοφιλή πορτοφόλια Paypal και Payza είναι $2.

Σας άρεσε? Δοκιμάστε το! Περισσότερες πληροφορίες: —->  PaidVerts

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.