Αρχική freelance Fiverr

Fiverr

443
0
Fiverr freelencing logo

Πολύ καλό επίσης freelance site, το οποίο δεν έχει τόσο επαγγελματικό χαρακτήρα, αλλά είναι πιο απλό και διασκεδαστικό. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι υστερεί σε επαγγελματισμό, ταλαντούχους freelancers και διασφάλιση των μελών της εταιρείας. Τα αντικείμενα εργασίας που παρουσιάζουν οι freelancers ότι μπορούν να κάνουν πάρα πολλά, από πιο διασκεδαστικά και ιδιόμορφα μέχρι πιο επαγγελματικά, με κοινό τους στοιχείο ότι συνήθως είναι μικρές εργασίες.

Είναι μια σχετικά καινούργια παγκόσμια αγορά εργασίας, λειτουργεί από το 2009, όπου οι εργασίες και υπηρεσίες, ξεκινάνε από $5, νούμερο από το οποίο πήρε και το όνομα της (five=πεντε)! Εδώ υπάρχει η εξής ιδιαιτερότητα: ο καθένας προσφέρει τι μπορεί να κάνει για $5! Απευθύνονται δηλαδή οι freelancers προς υποψήφιους εργοδότες, που μπαίνουν στο site ψάχνοντας κάποιον που κάνει την δουλειά που χρειάζονται. Αυτή η προσφορά είναι ενα gig. Αν κάποιος θέλει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά από αυτά που προσφέρονται με μια gig, θα πρέπει να πληρώσει κάτι παραπάνω, συνήθως αγοράζοντας περισσότερα gig.

Για παράδειγμα, θέλουμε να κάνουμε μια μετάφραση από Αγγλικά σε Ιταλικά, σε ένα κείμενο 3000 λέξεων. Πάμε στην κατάλληλη ενότητα και βλέπουμε ότι οι freelancers προσφέρουν gig, ότι κάνουν μετάφραση με $5 για κείμενο μέχρι 1000 λέξεις. Στις λεπτομέρειες της gig βλέπουμε να αναγράφεται ότι αν θέλουμε μεγαλύτερο κείμενο, πρέπει να πληρώσουμε άλλα $5 για κάθε 1000 λέξεις, να πάρουμε δηλαδή 3 gigs.

Όσον αφορά τις επιλογές που έχουμε για αναλήψεις των αμοιβών μας, θα πρέπει να έχουμε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι (e-walletPaypal ή μια fiverr Revenue Card. Γενικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια αρκετά αξιόπιστη εταιρεία, που προσφέρει κάτι διαφορετικό στον χώρο της online εργασίας. Ίσως ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν ελέγχονται τόσο οι freelancers για τις ικανότητες τους. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η ιστοσελίδα προσφέρεται στα Αγγλικά και Ισπανικά.

Έτσι παίρνεις ιδέες, αν μπορείς να κάνεις και εσύ κάτι παρόμοιο, γιατί να μην το γνωστοποιήσεις?

Περισσότερες πληροφορίες στο site της εταιρείας:

Fiverr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.