Αρχική freelance Elance

Elance

451
0
Elance logo freelancing

Είναι πολύ έμπιστο freelance site, που έχει σίγουρα πάρα πολλές αγγελίες, αυτό και μόνο είναι ένα πολύ θετικό. Συνδέει ένα εκατομμύριο επιχειρήσεις και freelancers μεταξύ 180 χωρών και πάνω, από το 1999. Πρόσφατα, συγχωνεύτηκε απ’ ότι έγινε γνωστό με την Upwork (πρώην Odesk), αλλά θα συνεχίζουν να υπάρχουν και τα δυο sites. Οι ειδικότητες που ζητούνται για εργασία online είναι διάφορες. Από προγραμματισμό, σχεδιασμό, κατασκευή ιστοσελίδων, δημιουργία εφαρμογών κινητών, μέχρι συγγραφή, ίντερνετ μάρκετινγκ κ.α. Γενικά έχει πολλά επιπλέον εργαλεία τα οποία στοχεύουν να βοηθήσουν τον freelancer να αναδειχθεί στην αγορά εργασίας, όπως δημιουργία επαγγελματικών καρτών, μέσο παρουσίασης δεξιοτήτων και εμπειρίας (Portfolio), τρόπους προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.α.

Ο σκοπός τους με την Upwork είναι κοινός, αλλά τα δύο sites συνεχίζουν να έχουν κάποιες διαφορές. Όπως και η Upwork, δεν επιβάλλεται να πληρώσετε κάποια συνδρομή, έχει δωρεάν εγγραφή και επίσης τα τεστ που μπορείτε να κάνετε για να αποδείξετε τις ικανότητες σας είναι δωρεάν. Χρέωση υπάρχει όταν αναλαμβάνετε ένα project. Το project μπορεί να είναι με σταθερή τιμή (fixed-price) ή με αμοιβή ανά ώρα.

Εκεί που διαφέρει είναι ότι, υπάρχουν κάποιες προαιρετικές παροχές αναβάθμισης του λογαριασμού σας, έναντι κάποιας χρέωσης. Εννοείται ότι σε ένα πολύ απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον μιας παγκόσμιας αγοράς εργασίας, θα πρέπει να εξοπλίσουμε το προφίλ μας, παρουσιάζοντας την βέλτιστη δυνατή εικόνα. Γι’ αυτό, όσες περισσότερες εργασίες κάνουμε με καλή κριτική από τους εργοδότες, θα βοηθήσει να δείξουμε πόσο ικανοί επαγγελματίες είμαστε.

Τις αμοιβές σας μπορείτε να τις κάνετε ανάληψη στην τράπεζα με έμβασμα, αλλά προτείνω, λόγω των διαφορετικών χρεώσεων, να έχετε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι (e-wallet) PaypalSkrill ή Payoneer με κύριο νόμισμα το δολάριο, για να πληρώνεστε σε αυτό, με όσο το δυνατόν χαμηλότερες χρεώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο site της εταιρείας:

Elance

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.