Αρχική bitcoin Easy Bitcoins Online

Easy Bitcoins Online

391
0
Easy Bitcoins Online logo

Μια νέα βελτιωμένη λύση στον χώρο των κρυπτονομισμάτων έρχεται να δώσει βοήθεια σε αυτούς που ασχολούνται με τα bitcoins και όλα τα κρυπτονομίσματα. Το λέει από μόνο του: Easy Bitcoins Online για εύκολη απόκτηση bitcoins online!

Χαρακτηριστικά

Tο Easy Bitcoins Online αποτελεί ένα πολυεργαλείο που θα σας λύσει τα χέρια, καθώς λειτουργεί σε πολλά επίπεδα. Ετσι λοιπόν σε αυτό το site παρέχονται οι εξής ευκολίες:

Τα καλύτερα faucets

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα και πιο ψαγμένα bitcoin faucets και όχι μόνο. Mπορείτε να βρείτε τα πιο αξιόπιστα faucets για 8 από τα βασικότερα κρυπτονομίσματα! Έτσι έχετε faucets για τα Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE), Ripple (XRP), Dash (DASH), Blackcoin (BLK) καθώς επίσης και Multifaucets. Και όλα αυτά σε ένα site, χωρίς να χάνετε χρόνο ψάχνοντας! Επειδή το τσεκάραμε, σας λέμε ότι είναι όντως αξιόπιστα και ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δηλαδή είναι επίκαιρα.

Για όσους δεν ξέρουν τι είναι τα faucets, αυτά είναι διάφορα sites στα οποία μπορείτε ανα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να κερδίζετε ένα δωρεάν πόσο (συνήθως υποδιαίρεση, μην περιμένετε να πλουτίσετε!) του συγκεκριμένου κτυπτονομίσματος. Περισσότερα για τα faucets, μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο.

Στο Easy Bitcoins Online έχετε στα χέρια σας τα faucets χωρισμένα ανά κρυπτονόμισμα και ανά χρονικό διάστημα. Έχετε επίσης διαθέσιμα τα καλύτερα Multifaucets, στα οποία μπορείτε να κερδίζετε διάφορα κρυπτονομίσματα σε κάθε multifaucet.

Καλό θα ήταν προτού ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τα faucets, να ανοίξετε εναν δωρεάν λογαριασμό στο FaucetHub, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Eίναι ενα πολύτιμο εργαλείο για να λαμβάνετε τις πληρωμές σας από τα faucets, θα το κάνετε έτσι και αλλιως, είτε πριν είτε μετά.

Το Faucethub, είναι ένα δημοφιλές και τίμιο δίκτυο μικροσυναλλαγών προκειμένου να μαζεύετε ποσά από faucets και διάφορα websites. Αν έχετε ήδη bitcoin address, μπορείτε να την συνδέσετε με αυτό. Αν όχι, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν επίσης, σε ένα bitcoin wallet, όπως το Blockchain, Coinbase ή Xapo, που είναι τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα, προκειμένου να κάνετε και απο μετα ανάληψη στο wallet σας.

Αγορά bitcoins

Επίσης εδώ, μπορείτε να δείτε πως να αγοράσετε bitcoins με περισσότερες από 80 μεθόδους πληρωμής. Καθορίζοντας επίσης την χώρα που είστε, σε συνδυασμό με τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής, σας βγάζει τις καλύτερες τιμές. Αυτό το σύστημα βασίζεται στην παγκοσμίως γνωστή πλατφόρμα Localbitcoins, παρέχοντας αξιόπιστα αποτελέσματα.

Live Prices

Στην συγκεκριμένη ενότητα, μπορείτε να βλέπετε ζωντανα την εξέλιξη των τιμών σε περισσότερα απο 2000 κρυπτινομίσματα! Αυτό είναι ένα πολύ χρησιμο εργαλείο, για όσους ασχολούνται με το εμποριο, αγοράζουν και πωλούν κρυπτονομίσματα. Μπορούν να το έχουν ταυτόχρονα ανοικτό για να βλέπουν την πορεία που ακολουθουν τα κρυπτονομίσματα που τους ενδιαφέρουν.

Πιο συγκεκριμένα βλέπετε την πορεία τους το τελευταίο 24ωρο, Volume, Market Cap, ενώ μπαινοντας σε κάθε κρυπτονόμισμα έχετε πολύ περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε να διαβάσετε διάφορες λεπτομέρειες, την πορεία ανά εβδομάδα, ανα μήνα, ανά 6μηνο, ανά έτος, καθώς και να το συγκρίνετε με άλλο κρυπτονόμισμα. Επίσης, πολύ σημαντικό μπορείτε εκεί να αγοράσετε και να πουλήσετε, με τα κουμπιά Buy και Sell.

Αξίζει να αναφέρουμε και την μπάρα με την οποία μπορείτε να δείτε τα κρυπτονομίσματα με την μεγαλύτερη άνοδο, τα κρυπτονομίσματα με την μεγαλύτερη πτώση. Επίσης εχετε την δυνατότητα να καθορίσετε τα αγαπημένα σας κρυπτονομίσματα που θέλετε να παρακολουθείτε και ένα φανταστικό μετατροπέα κρυπτονομισμάτων! Επιπλέον, εδώ μπορείτε να ορίσετε το νόμισμα σας, καθώς επίσης και την γλώσσα σας με πολλές επιλογές! Ας μην ξεχάσουμε την επιλογή Day/Night Mode με ενα κουμπί, είναι πραγματικά πολλές οι επιλογές που έχουμε.

Bitcoin Sites

Εδώ μπορούμε να δούμε διάφορα αξιόπιστα websites, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα bitcoins μας. Γιατι ολοένα και περισσότερες γίνονται οι επιχειρήσεις, που δέχονται αυτό το κρυπτονόμισμα ως τρόπο πληρωμής.

Δοκιμάστε το! Αξίζει! Καλά κέρδη εύχομαι!

Easy Bitcoins Online

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.