Αρχική bitcoin BTC Smile – Bitcoin Faucet

BTC Smile – Bitcoin Faucet

469
0
BTC Smile logo

Ψάχνετε bitcoin faucets που να πληρώνουν καλά? Είστε στο κατάλληλο άρθρο! To BTC Smile είναι νέο bitcoin faucet, το οποίο είναι πολλά υποσχόμενο. Στα bitcoin faucet, όπως αναλύουμε σε αυτό το άρθρο, μπορείς να διεκδικήσεις bitcoins, για την ακρίβεια satoshis.

Τι είναι τα bitcoin faucets

Όπως θα έχετε ήδη δει, υπάρχουν πολλά έμπιστα και μη bitcoin faucets. Ουσιαστικά και σε αυτό το faucet δεν κάνεις κάτι περισσότερο από το να διεκδικείς satoshis. Αν δεν γνωρίζετε τι είναι satoshi και για να καταλάβετε καλύτερα τις υποδιαιρέσεις του bitcoin, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Η διαφορά εδώ όμως είναι ότι διεκδικείς κάθε 5 λεπτά και έτσι μπορείς να μαζέψεις πολλά περισσότερα. Στα περισσότερα και καλύτερα, μερικά από τα οποία προτείνω στο άρθρο, θα πρέπει να περιμένεις 1 ώρα ή κλικάροντας 1 φορά την ημέρα, με αποτέλεσμα να μην βγάζεις αρκετά satoshis.

Πλεονεκτήματα BTC Smile

Στο BTC Smile μπορείς να διεκδικείς ανα 5 λεπτά και είναι πολύ σημαντικό. Επιπλέον κάθε φορά κερδίζεις από 20 εώς 50 satoshis. Αν βάλουμε έναν μέσο όρο 35 satoshis ανά 5 λεπτά, μαζεύοντα 4.2 bits την ώρα! Καλό ποσό, ίσως το πιο κερδοφόρο που μπορείς να συναντήσεις σε τέτοια websites! Ειδικά αυτή την στιγμή που γράφω το άρθρο, όπου η τιμή του bitcoin έχει εκτοξευτεί πάνω απο 4.300 δολάρια, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλετε χρήματα. Δεν θα πλουτίσετε, αλλά μπορείτε να βγάλετε κάποια χρήματα και ταυτόχρονα μπείτε στο κόσμο του δημοφιλούς αυτού ψηφιακού κρυπτο-νομίσματος.

Ένα πολύ μεγάλο επίσης πλεονέκτημα που έχει το BTC Smile, είναι ότι μπορείτε να κάνετε ανάληψη του ποσού που έχετε συγκεντρώσει, όποτε εσείς θέλετε! Ναι καλά, διαβάζετε, όποτε εσείς θέλετε! Στα περισσότερα, μην πω σε όλα, θα πρέπει να συγκεντρώσετε ένα minimum ποσό, αλλού μικρό αλλού πιο μεγάλο. Αυτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση, προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε την ανάληψη. Πολλές φορές για να συγκεντρωθεί, θα πρέπει να περιμένετε ίσως και εβδομάδες. Στο BTC Smile όποτε θέλετε, μπορείτε να κάνετε ανάληψη!

Προκειμένου να αποκτήσετε αυτό το πλεονέκτημα, θα πρέπει να ανοίξετε εναν δωρεάν λογαριασμό είτε στο FaucetHub, είτε στο Xapo, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Ετσι και αλλιώς αυτοί είναι οι δυο διαθέσιμοι τροποι πληρωμής. Όποτε θα το κάνετε έτσι και αλλιως, είτε πριν είτε μετά.

Faucethub

Το Faucethub, είναι ένα δημοφιλές και τίμιο δίκτυο μικροσυναλλαγών προκειμένου να μαζεύετε ποσά από faucets και διάφορα websites. Αν έχετε ήδη bitcoin address, μπορείτε να την συνδέσετε με αυτό. Αν όχι, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν επίσης, σε ένα bitcoin wallet, όπως το Blockchain, Coinbase ή Xapo, που είναι τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα, προκειμένου να κάνετε και απο μετα ανάληψη στο wallet σας.

Xapo

Το Xapo όπως προαναφέρθηκε, είναι ένα παγκοσμίως αξιόπιστο πορτοφόλι για τα bitcoin σας (bitcoin wallet), στο όποίο μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό δωρεάν. Παρέχει την σιγουριά και την ασφάλεια που απαιτείται στις συναλλαγές σας με το κρυπτονόμισμα. Μπορείτε να έχετε και Wallet εκεί και Vault. Το Wallet θα είναι το πορτοφόλι σας για τις απλές συναλλαγές, ενώ το Vault το χρηματοκιβώτιο για την φύλαξη των bitcoin σας.

Έτσι εισάγοντας την bitcoin address που έχετε καταχωρήσει στο Faucethub ή το email που έχετε χρησιμοποιήσει για να ανοίξετε λογαριασμό στο Xapo, μπορείτε να αρχίσετε κερδίζετε!

Δοκιμάστε το! Αξίζει! Καλά κέρδη εύχομαι!

Δείτε αυτό το συνοπτικό βίντεο για περισσότερες πληροφορίες!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.