Αρχική bitcoin Bitcoin Faucet Rotators

Bitcoin Faucet Rotators

346
0
bitcoin faucet rotator

Μια πιο εύκολη λύση για όσους επιλέξουν να κερδίζουν bitcoins δωρεάν, με επισκέψεις στα bitcoin faucets που περιγράφουμε εδώ, είναι τα Bitcoin Faucet Rotators. Υπάρχουν πάρα πολλά faucets και είναι πολύ χρονοβόρο, να ψάχνεις, να κάνεις στο κάθε ένα εγγραφή. Μετλα θα πρέπει να βάζεις την bitcoin address που έχεις και μετά να πηγαίνεις στο επόμενο πληκτρολογώντας ξανά την url του επόμενου faucet κλπ., κλπ. Δεν θα ήταν πιο βολικό, με μια μόνο επίσκεψη σε ένα site, να έχεις πρόσβαση σε όλα τα επιθυμητά faucets? Αυτό είναι ένα Bitcoin Faucet Rotator.

Επιλέγοντας ένα rotator λοιπόν, μπορείς να επισκεφτείς πολλά περισσότερα faucets για να κερδίσεις bitcoin, σε δεδομένο χρόνο. Έτσι πλέον δεν χρειάζεται να σπαταλάς πολλές ώρες, καθώς το κάθε faucet προσφέρει δωρεάν, αλλά μικρής μικρής αξίας ποσά bitcoin. Πολύ απλά, τα έχεις όλα συγκεντρωμένα σε μια ιστοσελίδα. Δοκιμάστε το και θα δείτε διαφορά στα κέρδη! Καλή επιτυχία!

Δείτε ενα πολύ καλό Bitcoin Rotator!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.