Αρχική στοιχημα Arbitrage (sure bets)

Arbitrage (sure bets)

701
0
Arbitrage σίγουρο στοίχημα

Αφού λοιπόν είδαμε τις βασικές έννοιες του στοιχήματος, πάμε να αναλύσουμε το sports arbitrage. Για όσους δεν ασχολούνται με το στοίχημα, προκειμένου να καταλάβετε το κείμενο που ακολουθεί, θα πρέπει να διαβάσετε πρώτα τις βασικές έννοιες του στοιχήματος, για να μπείτε λίγο στο νόημα.

Ο όρος arbitrage, υιοθετήθηκε από τον χρηματοοικονομικό τομέα. Σημαίνει μια επενδυτική ευκαιρία χωρίς ρίσκο, εκμεταλλευόμενος την διαφορετική τιμή σε δυο διαφορετικές αγορές. Δεν θα το αναλύσουμε χρηματοοικονομικά, αφού στην ουσία και στο αθλητικό στοίχημα, είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να ποντάρετε και πάντα να κερδίζετε? Αυτό ακριβώς γίνεται στο arbitrage!

Ανάλυση

Είναι γνωστό ότι, οι παίκτες κυνηγούν τις μεγαλύτερες αποδόσεις. Έτσι, οι εταιρείες στοιχημάτων (books) στο internet, προσπαθούν να δίνουν όλο και μεγαλύτερες. Με αυτό τον τρόπο, προσελκύουν περισσότερους πελάτες. Όπως είπαμε όμως στις βασικές έννοιες του στοιχήματος, σε ένα στοιχηματικό γεγονός, υπάρχει πάντα η γκανιότα. Η γκανιότα, είναι η προμήθεια του book που παίζουμε. Συνεπάγεται λοιπόν, οτι ποτέ δεν θα μπορούσαμε σε ένα γεγονός με 2 ενδεχόμενα, σε έναν book, να ποντάρουμε και στα 2, και να κερδίσουμε. Για παράδειγμα, αν σε έναν αγώνα:

ο book A

μας δίνει το over 2.5 γκολ με απόδοση 1.80 και το under 2.5 γκολ με απόδοση 2.00,

παίζοντας 100€ στο over 2.5 και 90€ στο under 2.5,
έχουμε παίξει συνολικά 100€+90€=190€
και θα θα πάρουμε πίσω είτε το ένα έρθει είτε το άλλο, 180€, άρα χάνουμε 10€ (γκανιότα)
Σκεφτείτε το ενδεχόμενο όμως να βρούμε έναν άλλο book Β που να δίνει
το over 2.5 με απόδοση 2.10 και το under 2.5 με απόδοση 1.90,
Παράδειγμα sure bet arbitrage

παίζοντας στον book A το under 2.5 goal με 105€ (105€x2.00=210€) παίρνουμε πίσω 210€
και στον book B το over 2.5 goal με 100€ (100€x2.10=210€) παίρνουμε πίσω 210€

έχουμε παίξει δηλαδή συνολικά 205€ και παίρνουμε πίσω, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, 210€!

έτσι κερδίζουμε σίγουρα, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα! Αυτό είναι ένα arbitragearb).

Πως εφαρμόζεται

Υπάρχουν δεκάδες στοιχηματικές εταιρείες στο internet, και γίνονται εκατοντάδες αθλητικά γεγονότα την ημέρα, άρα ευκαιρίες υπάρχουν! Και πάντα θα υπάρχουν γιατί αυτή την φορά, ποντάρετε άφοβα. Στρέφετε την δίψα των books να κερδίζουν περισσότερα, ανεβάζοντας τις αποδόσεις για να προσελκύσουν πελάτες, εναντίον τους!
Θα πρέπει όμως να ψάχνετε σε π.χ.50 books επί 1000 αθλητικά γεγονότα, κάτι που είναι αρκετά χρονοβόρο. Έτσι καθίσταται σχεδόν αδύνατο να βρείτε arbs καθώς δεν διαρκούν πολύ (1-10 λεπτά).

Σημαντικό και απαραίτητο λοιπόν εργαλείο για αυτή την δουλειά, για πιο επαγγελματική προσέγγιση είναι ένα software όπως το RebelBetting, που αναλύουμε εδώ. Υπάρχουν και άλλα αν ψάξετε, αλλά προτείνεται ανεπιφύλακτα, ως δοκιμασμένο. Προσφέρει αυτά που υπόσχεται, σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό μάλιστα. Ωραίο site επίσης, είναι και το oddsportal.com, το οποίο παρέχει δωρεάν online arbs. Μπορείτε να το δοκιμάσετε, τουλάχιστον στο αρχικό σας στάδιο. Αλλά αν θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά, ένα αξιόπιστο software σαν το Rebbelbetting, είναι αναγκαίο, ας μην γελιόμαστε. Πολύ χρηστικό επίσης για πληροφορίες, είναι και το διάσημο forum στο χώρο του arbing, arbusers.com.

Το arbitrage πρέπει να πούμε οτι δεν είναι παράνομο, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα σας συμπαθήσουν και οι στοιχηματικές εταιρείες (books).

Ορολογία που θα συναντήσετε:


KYC(Know your customer): Είναι μια διαδικασία ταυτοποίησης του πελάτη από τα sites στοιχήματος, όταν ζητάτε ανάληψη. Αυτό γίνεται προκειμένου να διαπιστώσουν, αν τα στοιχεία που δηλώνετε αντιστοιχούν σε υπαρκτό φυσικό πρόσωπο. Συνήθως είναι η αποστολή αντιγράφου ταυτότητας, διαβατηρίου, άδειας οδήγησης ή άλλου εγγράφου που έχει εκδοθεί από δημόσια αρχή της χώρας σας.

Palpable Error: Είναι λάθος που μπορεί να έχει κάνει ο book στις αποδόσεις που έχει δώσει. Με αυτό κερδίζετε πάνω από 8% και βάση του οποίου μπορεί να ακυρώσει το στοίχημα, πριν, κατά την διάρκεια ή μετά τον αγώνα. Συνήθως αναφέρεται ρητά στους όρους σχεδόν κάθε στοιχηματικού site. Οι σοβαρές βέβαια εταιρείες, δεν σας χρεώνουν αυτό το λάθος. Αλλά βρίσκεστε σε δύσκολη θέση, εάν 1 από τα 2 στοιχήματα του arb ακυρωθούν. Γιατί αν το άλλο χάσει, χάνετε το μεγάλο ποσό που ποντάρατε. Αποφύγετε τα στο arbing.

Δείτε έναν πλήρη οδηγό για το ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.