Αρχική advertising Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

618
0
Affiliate Marketing
Μια εξίσου πολύ δημοφιλής μέθοδος για να κερδίζετε χρήματα, είναι το affiliate marketing. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται πολύ συχνά εδώ και χρόνια και μπορεί να αποδόσει καλά αποτελέσματα όπως θα δούμε παρακάτω.
Το affiliate marketing ( συνεργατικό μάρκετινγκ ή μάρκετινγκ συνεργατών, ελληνιστί), είναι πολύ απλά η μέθοδος προώθησης ενός προϊόντος ή υπηρεσίας, με την ανάλογη ανταμοιβή. Είναι στρατηγική που βασίζεται στην απόδοση και χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στο διαδίκτυο. Ας δούμε όμως την διαδικασία πιο αναλυτικά.

Τι είναι το affiliate marketing

Λειτουργεί μεταξύ του Διαφημιζόμενου (Advertiser) και του Συνεργάτη(Affiliate), που είστε εσείς. Ύστερα από την προσυμφωνημένη συνεργασία που δημιουργείται μεταξύ σας, για κάθε επιτυχημένη προώθηση στην ιστοσελίδα του Διαφημιζομένου ή αγορά του προϊόντος/υπηρεσίας, που προέρχεται από εσάς, λαμβάνετε το αντίστοιχο κέρδος. Γι’ αυτό είναι μέθοδος διαφήμισης που η απόδοση του προέρχεται από το αποτέλεσμα, με διαφημιστικούς όρους CPA, πιο αναλυτικά δείτε εδώ. Η προώθηση μπορεί να γίνεται μέσω ενός συνδέσμου
 (link) ή banner.

Πως λειτουργεί

Αγοράζετε από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) ή έχετε δημιουργήσει σε κάποιο site δωρεάν λογαριασμό, που σας προσφέρει κάποια υπηρεσία. Η πλειοψηφία αυτών σας προσφέρει έναν προσωπικό σύνδεσμο. Με αυτόν μπορείτε να διαδώσετε σε φίλους την πληροφορία μέσω email, μέσων κοινωνικής δικτύωσης κλπ.. Ουσιαστικά, τους προτείνετε να το χρησιμοποιήσουν. Για κάθε επιτυχημένη ενέργεια εγγραφής, αγοράς ή αναλόγως το προωθητικό πρόγραμμα που ακολουθεί η κάθε εταιρεία, που προέρχεται από εσάς, κερδίζετε κάποιο αντίτιμο ή προμήθεια. Να διευκρινήσουμε ότι οι ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να είναι επιτυχημένες. ποικίλουν. Μπορεί αν είναι επισκέψεις, αγορές, συμπλήρωση ερωτηματολογίου, συμπληρωση εγγραφής σε λίστα newsletter κ.α., ανάλογα με την δραστηριότητα του διαφημιζομένου.
Συνεπάγεται λοιπόν ότι μέσω του blog ή του site σας, μπορείτε να προτείνετε στους επισκέπτες, διάφορα προϊόντα ή υπηρεσίες. Αλλά ακόμα και να μην έχετε, μπορείτε να τα προτείνετε όπως προαναφέρθηκε. Ο επιτυχημένος τρόπος που πάντα αποδίδει και έχει διαχρονική αξία, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στις σχέσεις με το κοινωνικό σας δίκτυο, είναι εσείς πραγματικά να πιστεύετε οτι είναι καλό. Έτσι να αναγνωρίζονται οι επιλογές σας και θα μετράει η γνώμη σας.
Δεν σας κρύβω οτι και στο GetIncomeOnline χρησιμοποιούμε το affiliate marketing, όμως ακολουθώντας τον σκοπό μας: μόνο για προϊόντα τα οποία έχουμε δοκιμάσει, έχουν όντως αξία και όχι για οτιδήποτε προσφέρει υψηλές αναμοιβές! 😉 Έτσι, επιτυγχάνουμε υψηλή αναγνωρισιμότητα από το κοινό μας. Η γνώμη μας μετράει κάθε φορά που προτείνουμε κάτι, κάτι που ενδυναμώνει τις σχέσεις μας μαζί σας!
Στο dashboard του Διαφημιζομένου, μπορείτε να δείτε, αφού κάνετε εγγραφή και login, τα διάφορα στατιστικά στοιχεία. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι επισκέψεις που προκλήθηκαν από τον σύνδεσμο ή banner σας, οι επιτυχημένες ενέργειες (συνήθως αγοράς) και φυσικά το κέρδος που αποκομίζετε. Δοκιμάστε το! Αξίζει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.