Αρχική blog Φτιάξτε ένα blog

Φτιάξτε ένα blog

723
0
δημιουργία ένος blog για κέρδη
Το να φτιάξεις ένα blog δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά ούτε κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού. Πάρα πολλοί έχουν φτιάξει ένα ή περισσότερα blog, για πολλούς λόγους, έτσι και αλλιώς δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο κόστος. Σίγουρα αξίζει, καθώς αποτελεί ένα νέο τρόπο έκφρασης και ανταλλαγής σκέψεων, απόψεων, ιδεών με τον υπόλοιπο κόσμο.

Mπορείτε με αυτό το χόμπι λοιπόν, στο οποίο αφιερώνετε τον ελεύθερο σας χρόνο, να κερδίσετε χρήματα. Αυτό μπορεί να γίνει αξιοποιώντας την επισκεψιμότητα του blog σας. Οι επισκέπτες είναι λογικό στην αρχή να είναι λίγοι, αλλά όσο περνάει ο χρόνος θα βλέπετε να αυξάνονται. Από την στιγμή που αποκτήσετε ένα σεβαστό αριθμό επισκεπτών μηνιαίως, μπορείτε να βάλετε διαφημίσεις με τις οποίες θα πληρώνεστε ανάλογα. Υπάρχουν αρκετοί παράμετροι που καθορίζουν την επιτυχία ενός blog. Σίγουρα εάν το περιεχόμενο είναι ποιοτικό, θα δείτε το καλύτερο είδος διαφήμισης, το οποίο είναι και δωρεάν, δηλαδή την διάδοση από τον έναν αναγνώστη σε άλλους. Είναι δεδομένο ότι εκατομμύρια χρήστες στο internet ψάχνουν γενικότερα πληροφορίες και πραγματικά θα εκπλαγείτε με τα στατιστικά χαρακτηριστικά των επισκεπτών. Δηλαδή πόσοι, από ποιες χώρες κ.α. που, καθώς περνάει ο χρόνος, θα βλέπετε να αυξάνονται, σχηματίζοντας μια εικόνα για το κατά πόσο υπάρχει ανταπόκριση σε αυτά που γράφετε.

Οι δυο πιο διαδεδομένοι τρόποι είναι απο το Blogger και το WordPress. Δωρεάν και πολύ αξιοπιστες λύσεις και οι δύο, προσωπικά προτιμώ το Blogger το οποίο είναι της Google.

Γενικά πάντως, για να ξεκινήσει κάποιος ένα blog, είναι πολύ βασικό να έχει όρεξη και θέληση να πετύχει. Δεν πρόκειται να σας χαρίσουν χρήματα αφού γράψετε δυο αναρτήσεις. Έτσι λοιπόν πρέπει πρώτα να έχετε την όρεξη να δημιουργήσετε κάτι τέτοιο. Μετά, αν έχει επισκεψιμότητα και πηγαίνει καλά, θα κερδίσετε χρήματα. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να ασχολείστε, γράφοντας αναρτήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να εμπλουτίσετε το θέμα με το οποίο ασχολείται το blog σας.

Αν σας αρέσει σαν ιδέα και θα θέλατε να ασχοληθείτε, διαβάστε τους κανόνες επιτυχίας ενός blog.

Μην ξεχάσετε να δείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, για να φτιάξετε ένα επιτυχημένο blog στο Blogger

Εδώ μπορείτε να δείτε τι χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα blog στο WordPress

 

Δείτε σε video πως μπορείτε να φτιάξετε ένα blog στο Blogger:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.