Αρχική blog Τα καλύτερα templates για το blog σας

Τα καλύτερα templates για το blog σας

798
0
Τα καλύτερα SEO templates για blog
Αφού ξεκινήσετε το blog σας, όπως περιγράφω εδώ, ήρθε η ώρα που θα πρέπει να το εμπλουτίσετε με διάφορα πράγματα, όπως gadgets (ή θα τα βρείτε και ως widgets) και ένα πιο όμορφο και χρηστικό template, που θα του δώσει άλλο στυλ. Είναι όπως καταλαβαίνετε πολύτιμο να αλλάξετε πρότυπο (template) άλλα και να βάλετε gadgets που θα είναι χρήσιμα στον επισκέπτη, θα του προσελκύσουν το ενδιαφέρον για να παραμείνει στο blog σας αρκετή ώρα, αλλά και να ξαναμπεί στο blog σας. Το Blogger παρέχει στους bloggers πολλά βασικά και χρήσιμα, αλλά αν ψάξετε στο Internet θα βρείτε πολλές χιλιάδες άλλα, ακόμη καλύτερα που έχουν φτιάξει προγραμματιστές, γραφίστες κλπ. που πειραματίζονται με τις γνώσεις τους και τους αρέσει να ασχολούνται με αυτό. Τα περισσότερα είναι δωρεάν, αλλά πουθενά δεν λείπει το κέρδος, μερικά τα πουλάνε, και πιστέψτε με είναι πολύ πιο εντυπωσιακά. Όμως και με τα free μπορείτε να κάνετε την δουλειά σας, δεν είναι καθόλου άσχημα.

Ας δούμε λοιπόν τα πρότυπα (templates), τα οποία δεν πρέπει να είναι μόνο ωραία “στο μάτι”. Πολύ σημαντικό, να είναι επίσης χρηστικά και φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly). Αυτό με λίγα λόγια θα βοηθάει αυτούς που ψάχνουν κάτι σχετικό με το blog σας, να βλέπουν στα αποτελέσματα της αναζήτησης ότι υπάρχει και στο blog σας. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά, καλό αλλά όχι απαραίτητο, επίσης είναι να είναι φτιαγμένο με HTML5, να είναι responsive, δηλαδή να προσαρμόζεται για προβολή σε οποιοδήποτε browser. Επίσης να είναι λειτουργικό, συσκευή (κινητό, tablet, desktop pc, laptop, netbook κλπ., σύντομα και…ρολόϊ! ;)), καθώς σήμερα η τεχνολογία έχει  προχωρήσει πάρα πολύ, δεν μπαίνουμε στο internet μόνο από το pc.

Κυκλοφορούν όπως είπαμε πάααρα πολλά στο Internet, θέλετε μέρες ολόκληρες να ψάχνετε για να δείτε τι υπάρχει. Εδώ όμως, σας έχω μια λίστα με συγκεντρωμένα τα καλύτερα sites. Ολα πολύ αξιοπρεπή και ποιοτικά, είτε δωρεάν είτε με πληρωμή. Η αγορά τους μην φανταστείτε ότι είναι τεράστια, μιλάμε για $15-$25, εσείς επιλέγετε, ανάλογα με τις δυνατότητες σας. Τα sites αυτά έχουν πολύ ωραία templates και για blog από WordPress και ανάλογα με την θεματολογία που έχετε, μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές:

deluxetemplates.net

mybloggerthemes.com

themeforest.net (όχι δωρεάν)

ΒΤemplates.com

bestbloggertemplates.net

designrazzi.com

lovelytemplates.com

IVYthemes.com

premiumbloggertemplates.com

Μπορείτε να δείτε πως αλλάζετε πολύ εύκολα template, στο παρακάτω video:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.