Αρχική εμποριο Πουλήστε τις φωτογραφίες σας

Πουλήστε τις φωτογραφίες σας

1341
0
Πουλήστε τις φωτογραφίες σας
 Εδώ έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσουμε χρήματα από φωτογραφίες τις οποίες έχουμε ήδη βγάλει με το κινητό τηλέφωνο. Δεν απαιτούνται επαγγελματικές λήψεις, το οποίο σημαίνει ότι δεν απαιτείται επιπλέον κόπος. Θα πρέπει φυσικά οι φωτογραφίες να είναι προσεγμένες, υψηλής ευκρίνειας, μοναδικές και να έχουν πολύ καλό θέμα. Έτσι μπορούν να προσελκύσουν τους αγοραστές, για παράδειγμα θέμα τα φυσικά τοπία, αλλά όχι μόνο. Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε φωτογραφίες που προσβάλουν την ιδιωτικότητα άλλων ατόμων, χωρίς την συναίνεση τους, αλλά κυρίως σε τοπία και διάφορες φωτογραφίες που αποτελούν καλλιτεχνική έμπνευση. Υπάρχουν διάφορα sites, που μπορείτε να το κάνετε αυτό. Τα πιο δημοφιλή είναι:

smugmug.com

Είναι από τα πιο γνωστά και σας πληρώνει μέχρι 85% από τα έσοδα κάθε φωτογραφίας. Έχει επιπλέον χαρακτηριστικά, που του προσδίδουν επαγγελματικό χαρακτήρα, όπως βελτιστοποίηση των φωτογραφιών σας, καθορισμός της τιμής πώλησης κ.α.
istockphoto.com
Είναι από τα καλύτερα sites για αυτή την δουλειά, ενώ οι πληρωμές του από την πώληση κάθε φωτογραφίας, ξεκινούν από 15%-45%, όπως θα δείτε αν πατήσετε τον σύνδεσμο.

fotolia.com

Αυτό το site σε συνεργασία με την Adobe, είναι επίσης πολύ καλό, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό οτι καταθέτει την πληρωμή αμέσως, ενώ άλλα μετά από μερικές μέρες. Οι αμοιβή σας είναι από 20%-63% για την κάθε φωτογραφία που πωλείται. Οι φωτογραφίες σας επίσης μπαίνουν στο Adobe Stock.

shutterstock.com

Και αυτό πολύ δημοφιλές, πληρώνει το 30% των εσόδων από κάθε φωτογραφία, ανάλογα με το μέγεθος της κάθε φωτογραφίας. Μπορείτε να διαμορφώσετε τις φωτογραφίες σας με ένα πολύ ωραίο editor που διαθέτει.

alamy.com

Πολύ καλό site για τις φωτογραφίες σας, πληρώνει το 50% της είσπραξης για κάθε φωτογραφία που πουλιέται, ενώ δεν απαιτεί αποκλειστικότητα. Οι πληρωμές σας γίνονται σε Paypal ή Skrill λογαριασμό που διαθέτετε.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε, πατώντας στους συνδέσμους που υπάρχουν.

Υπάρχει επίσης ένα πιο επαγγελματικό site, το οποίο προέκυψε από τον ένωση των Getty Images και Flickr, https://www.flickr.com/groups/gettyimagesonflickr/, είναι πραγματικά ενδιαφέρον.

Ας μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε μια πολύ καλή εφαρμογή για Android και iOS, ονομάζεται Foap, μπορείτε να την βρείτε στο Google Play, App Store και αντίστοιχα στο www.foam.com. Είναι πιο απλή στην διαδικασία, μπορείς να ανεβάσεις την κάθε φωτογραφία από το κινητό σου απευθείας. Στην συνέχεια η κάθε μια πουλιέται 10€, απο τα οποία εισπράτετε τα 5€. Έχει μεγάλο πελατολόγιο, δυνατότητα πληρωμής μέσω Paypal.

Ανεβάζετε και κοινοποιείτε δημόσια πολλές φωτογραφίες στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, όπως Facebook, Instagram, γιατί να μην αποκομίσετε κάποιο κέρδος από αυτό?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.