Αρχική eshop Πλατφόρμα e-shop Wix

Πλατφόρμα e-shop Wix

969
0
Wix logo
 Η πλατφόρμα Wix λειτουργεί στο ίδιο πλαίσιο όπως η Weebly, δηλαδή είναι απλή στην χρήση της. Απλά παίρνετε και τοποθετείτε στο κατάστημα σας, ότι θέλετε, κείμενο, φωτογραφίες, αν θέλετε και animation. Και όταν λέμε animation, να διευκρινίσουμε ότι η Wix είναι από τις λίγες πλατφόρμες που μπορείτε να βάλετε κείμενο σε animation! Έχει φανταστικά Πρότυπα τα οποία είναι ευέλικτα στην διαμόρφωση τους, τόσο ευέλικτα σαν να φτιάχνετε ένα δικό σας. Δεν έχει πολλές εφαρμογές, αλλά έχει πολλές στο App Store από τρίτους, όπου η Wix δεν φέρει καμία ευθύνη. Ότι πρέπει για αρχάριους που θέλουν να φτιάξουν ένα απλό, αλλά επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς πολλές διαδικασίες. Πάνω από 320.000 την έχουν προτιμήσει και την έχουν κατατάξει στις πιο δημοφιλείς.

Πως λειτουργεί

Και εδώ έχουμε δωρεάν φιλοξενία και μπορείτε επίσης να επιλέξετε δωρεάν domain ή να συνδέσετε κάποιο που έχετε ήδη. Έχει πολύ καλά Πρότυπα (Templates) ανα κατηγορία προϊόντων, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Επίσης έχει δωρεάν και ασφαλή φιλοξενία (hosting) εώς 20GB ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Επίσης, αφαίρεση των διαφημίσεων της απο την έκδοση Combo και πάνω, εργαλεία marketing, όπως το Google Analytics. Σε μερικά πακέτα όμως όπως το Connect Domain, Combo και eCommerce, δεν έχει απεριόριστη μηνιαία κυκλοφορία. Παρέχεται και δωρεάν, αλλά όπως είπαμε, καλύτερα να επιλέξετε ένα πλάνο με επαγγελματικά στοιχεία αρκετά, ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

Συμπέρασμα

Πιστεύω οτι με το eCommerce ή το VIP,  που είναι ειδικά για ηλεκτρονικά καταστήματα, μικρά ή μεγαλύτερα, μπορείτε άνετα να κάνετε την δουλειά σας. Τουλάχιστον στο ξεκίνημα και όπως μπορείτε να δείτε με πολύ οικονομικότερες τιμές. Δεν χρεώνει προμήθειες στις συναλλαγές, αλλά έχει λίγους τρόπους πληρωμής, ανάλογα την χώρα. Στην Ελλάδα, μπορούν οι πελάτες σας να πληρώνουν τις αγορές τους, είτε με Paypal, είτε με offline πληρωμές, δηλαδή αντικαταβολή, μετρητά ή κατάθεση στην τράπεζα.

 Connect Domain Combo Unlimited eCommerce VIP
Μηνιαία συνδρομή         4,50 €        8,50 €     12,50 €     16,50 €     24,50 €
Τέλη ανα συναλλαγή          0%         0%          0%         0%         0%
Αποθηκευτικός χώρος      500 MB       3 GB      10 GB      20 GB     20 GB
Μηνιαία Κυκλοφορία        1 GB       2 GB Απεριόριστος      20 GB Απεριόριστος
Αριθμός προϊόντων Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.