Αρχική eshop Πλατφόρμα e-shop Weebly

Πλατφόρμα e-shop Weebly

451
0
Weebly logo

Η πλατφόρμα αυτή ξεχωρίζει, γιατί είναι πολύ πιο απλή. Φυσικά δεν έχει τόσες πολλές εφαρμογές, όπως η Shopify και η BigCommerce, αλλά τις βασικές, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν είναι αρκετές. Ενδείκνυται αν θέλετε να φτιάξετε ένα απλό, αλλά επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάστημα και να μην είναι υπερβολικά προηγμένο και παραμετροποιήσιμο. Είναι άλλωστε η πιο δημοφιλής, καθώς πάνω από 450.000 ηλεκτρονικά καταστήματα την έχουν χρησιμοποιήσει.

Χαρακτηριστικά

Αν και απλή πλατφόρμα, δίνει την δυνατότητα για επέμβαση στον κώδικα HTML. Έτσι, μπορούν να γίνουν τροποποιήσεις, από κάποιον που γνωρίζει δυο πράγματα παραπάνω. Παρόλα αυτά δεν είναι τόσο ευέλικτη όσο η Wix, οι θέσεις που μπορείτε να τοποθετήσετε στοιχεία στο κατάστημα σας, είναι λίγο πιο περιορισμένες. Φυσικά, όπως όλες οι πλατφόρμες έχει πολλά εργαλεία να χρησιμοποιήσετε για να έχετε τον πλήρη έλεγχο του ηλεκτρονικού καταστήματος σας. Είναι σημαντικό επίσης, ότι σας δίνει δώρο και ένα domain της επιλογής σας και διαφημίσεις Google αξίας 100$! Απεριόριστος χώρος φιλοξενίας hosting, αφαίρεση διαφημίσεων της και προσθήκη δικών σας διαφημίσεων (π.χ. Adsense), πολυ καλές προϋποθέσεις για Βελτιστοποιήση στις Μηχανές Αναζήτησης (SEO), προηγμένη ανάλυση στατιστικών κ.α., είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά, αναλόγως του πλάνου που θα επιλέξετε. Τα τελευταία χρόνια έχει δυναμώσει την παρουσία της στον χώρο, με ανάπτυξη εφαρμογών, δικών της και τρίτων.

Πως μπορείτε να την αποκτήσετε

Την πλατφόρμα Weebly, μπορείτε να την έχετε δωρεάν. Aλλά για να έχετε μια σοβαρή παρουσία, θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα πακέτα που έχει, με επιπλέον χαρακτηριστικά. Σας προτείνω την έκδοση Business, είναι σημαντικό οτι δεν έχει τέλη συναλλαγής και με μόνο 23$, έχετε δωρεάν domain της επιλογής σας τον πρώτο χρόνο και απεριόριστες δυνατότητες σε χώρο, προϊόντα και άλλα πολλά χαρακτηριστικά που μπορείτε να δείτε στον αναλυτικό πίνακα.

Create your online store and start selling. Try it today at Weebly.com!

Starter Pro Business Performance
Μηνιαία συνδρομή        7 $       11 $         23 $         42 $
Τέλη ανα συναλλαγή        3%       3%           0%         0%
Αποθηκευτικός χώρος  Απεριόριστος  Απεριόριστος   Απεριόριστος  Απεριόριστος
Αριθμός προϊόντων        10        25   Απεριόριστος  Απεριόριστος