Αρχική eshop Πλατφόρμα e-shop Shopify

Πλατφόρμα e-shop Shopify

586
0
Shopify logo
Πρόκειται για την καλύτερη ίσως πλατφόρμα για eshop παγκοσμίως, είναι από τον Καναδά, και με αυτήν έχουν δημιουργηθεί πάνω από 325.000 eshops από το 2004. Έχει 100+ θέματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Επίσης, πολλά άλλα χρήσιμα εργαλεία για να διαμορφώσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, όπως έσεις θέλετε.

Χαρακτηριστικά

Μπορείτε να ανεβάσετε απεριόριστα προϊόντα και φωτογραφίες τους, να διαμορφώσετε το ευρετήριο ανα κατηγορία. Επίσης, να εκδώσετε αποδείξεις, να δημιουργήσετε εκπτωτικά κουπόνια, να δείτε τa στατιστικά των επισκεπτών και αγοραστών κ.α.. Έχει πολλές λειτουργίες και εργαλεία marketing για τα social media και όχι μόνο. Αυτές οι λειτουργίες, θα σας λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια, χωρίς να χρειάζεται να έχετε γνώσεις προγραμματισμού. Βέβαια σας δίνει και πρόσβαση στον HTML κώδικα, εάν θελήσετε να κάνετε επιπλέον παρεμβάσεις. Επίσης στο πακέτο προσφέρονται δωρεάν hosting με απεριόριστο χώρο, SSL ασφάλεια, δυνατότητα δημιουργίας blog και τουλάχιστον 70 τρόπους πληρωμής για να χρησιμοποιήσετε στο κατάστημα σας.
Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε, κάτι που την ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, την φανταστική υποστήριξη που προσφέρει με πλούσια συλλογή εφαρμογών στο App Store. Το κακό όμως είναι ότι για τις καλύτερες θα πρέπει να πληρώσετε. Ταυτόχρονα, έχει ένα πολύ καλό δίκτυο επαγγελματιών, όπως γραφίστες, προγραμματιστές, marketeers που μπορούν να σας βοηθήσουν. Μπορείτε, αν θέλετε, να τους προσλάβετε για επιπλέον βοήθεια, με επιπλέον κόστος. Όσον αφορά την Lite έκδοση, να διευκρινίσουμε ότι δεν είναι στην ουσία κάποιο πλάνο με ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Απλά, είναι ένας τρόπος να μετατρέψετε την ιστοσελίδα ή blog που ήδη έχετε σε κατάστημα. Έτσι μπορείτε να προσθέσετε κουμπιά “Αγορά τώρα” και να πουλήσετε στο Facebook, αντί να ανεβάζετε απλά τα προϊόντα εκεί. Απευθύνεται αυτούς που έχουν ιστοσελίδες και παρουσιάζουν απλά τα προϊόντα τους, μπορούν έτσι να τα μετατρέψουν σε κατάστημα.
Τέλος να αναφέρουμε πως μπορείτε να έχετε το Shopify και ως add-on στο WordPress, αλλά με τις δυνατότητες της Lite εκδοσης. Όπως και να έχει, η Shopify μια από τις καλύτερες επιλογές, με όλες τις λειτουργίες σε ένα πακέτο, που δύσκολα βρίσκετε αλλού.

Shopify banner

Πόσο κοστίζει

Το κόστος κυμαίνεται από 9$, στην Lite έκδοση, και στις υπόλοιπες από 29-299$/μήνα, αναλόγως των χαρακτηριστικών, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. Υπάρχει και η έκδοση Shopify Plus για πιο μεγάλες επιχειρήσεις. Οι χρεώσεις διαφέρουν, ανάλογα με τα επιπλέον προνομιακά χαρακτηριστικά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους. Να σημειώσουμε ότι χρησιμοποιώντας τις πληρωμές Shopify δεν υπάρχουν τέλη ανά συναλλαγή, παρά μόνο η χρέωση της πιστωτικής κάρτας. Έτσι έχουμε τα εξής πλάνα και χαρακτηριστικά:

Shopify Lite Basic Shopify Shopify Advanced Shopify
Μηνιαία συνδρομή          9 $         29 $        79 $     299 $
Χρέωση πιστωτικής κάρτας  3.5%+30¢   3.5%+30¢   3.4%+30¢ 3.3%+30¢
Χρέωση πιστωτικής κάρτας (φυσική παρουσία)   2.7% + 0¢    2.7% + 0¢   2.6% + 0¢   2.4% + 0¢
Αποθηκευτικός χώρος           –  Απεριόριστος  Απεριόριστος  Απεριόριστος
Αριθμός προϊόντων Απεριόριστος Απεριόριστος  Απεριόριστος  Απεριόριστος

 

Μπορείτε να το δοκιμάσετε και να αποφασίσετε αν σας κάνει, προσφέρει δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, περισσοτερα εδώ Shopify


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.