Αρχική eshop Πλατφόρμα e-shop BigCommerce

Πλατφόρμα e-shop BigCommerce

431
0
Big Commerce logo

Είναι επίσης μια πολύ ποιοτική πλατφόρμα, μια από τις κορυφαίες στον χώρο, συναγωνίζεται επάξια την αντίστοιχη της Shopify. Μάλιστα, ο τρόπος χειρισμού των δύο αυτών ειδών πλατφόρμας, μοιάζει αρκετά. Γιαυτό αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να βρείτε στο Shopify, το BigCommerce είναι η επόμενη λύση.  Είναι πάρα πολύ απλή στην χρήση της και μπορείτε μέσα σε λίγα λεπτά να ανοίξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δυνατότητες

Παρ΄όλα αυτά, έχει πολλές δυνατότητες, εάν κάποιος θέλει να δώσει περισσότερα χαρακτηριστικά στο ηλεκτρονικό του κατάστημα. ‘Εχει 100+ καταπληκτικά επαγγελματικά θέματα που ανταποκρίνονται σε όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις, είναι απλά στην χρήση και ταυτόχρονα βοηθούν στην δημιουργία ενός επιτυχημένου e-shop, με χαρακτηριστικά όπως φιλικότητα στην βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO) και ανταπόκριση σε όλες τις συσκευές (responsive), όπως και σε κινητά, που είναι σημαντικό. Έχει και πολλά καλά δωρεάν, για τα πιο απαιτητικά Πρότυπα όμως θα πρέπει να πληρώσετε.

Με αυτήν την πλατφόρμα, έχετε επίσης μια πολύ μεγάλη συλλογή από εργαλεία. Αυτά θα σας βοηθήσουν στην καταχώρηση των προϊόντων σας, με όλα τα χαρακτηριστικά. Επίσης παρέχονται στατιστικά, τρόποι πληρωμής, λογιστικός έλεγχος, χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε από προγραμματισμό. Και σε αυτή την πλατφόρμα μπορείτε να ανεβάσετε απεριόριστο αριθμό προϊόντων, δεν υπάρχει περιορισμός χώρου και σας δίνει την δυνατότητα να έχετε blog. Η διαφορά που παρατηρήσαμε με το Shopify είναι οτι έχει περισσότερες επιλογές εργαλείων που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο και δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον. Έχει επίσης πολύ καλές εφαρμογές πωλήσεων και μάρκετινγκ στο App Store, που θα σας βοηθήσουν. να αναβαθμίσετε την ποιότητα. Όσον αφορά την υποστήριξη, έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών. Εδώ επίσης έχουμε ειδικούς που μπορείτε να προσλάβετε, προκειμένου να σας βοηθήσουν στο στήσιμο του καταστήματος, την διαμόρφωση, το μαρκετινγκ κ.α.

Κόστος

Όσον αφορά το κόστος, πέρα από τα πλάνα που φαίνονται αμέσως παρακάτω, υπάρχει το πρόγραμμα Enterprise. H συνδρομή ποικίλει, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, προορίζεται όμως κυρίως για μεγάλα καταστήματα.

 

Standard  Plus Pro Enterprise
Μηνιαία συνδρομή       29,95 $      79,95 $      199,95 $   Κατόπιν επικοινωνίας
Τέλη ανα συναλλαγή           0%         0%          0%            0%
Χρέωση πιστωτικής κάρτας  2,9% + 0,30$  2,5% + 0,30$  2,2% + 0,30$  2,2% + 0,30$
Αποθηκευτικός χώρος  Απεριόριστος  Απεριόριστος    Απεριόριστος     Απεριόριστος
Αριθμός προϊόντων  Απεριόριστος  Απεριόριστος   Απεριόριστος   Απεριόριστος

 

Μπορείτε να το δοκιμάσετε και να αποφασίσετε αν σας κάνει, προσφέρει δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών, περισσοτερα εδώ BigCommerce

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.