Αρχική bitcoin Νέο bitcoin ΑΤΜ στην Αθήνα!

Νέο bitcoin ΑΤΜ στην Αθήνα!

414
0
Bcash bitcoin ATM

Ένα νέο ΑΤΜ για bitcoin, ήρθε να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Είναι το 3ο κατά σειρά ATM και το 1ο της, ελληνικής μάλιστα, εταιρείας Bcash Greece Inc. To ATM αυτό ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικά από τις 18 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Διεύθυνση

Δημητρακοπούλου 84, Κουκάκι, Αθήνα – https://goo.gl/maps/KYqEcWjsLw12

Ώρες-Ημερες λειτουργίας

Καθημερινές, από Δευτέρα εώς Παρασκευή, από τις 10.00-17.00.

Πως λειτουργεί

Σε αυτό το ΑΤΜ, το οποίο έχει απλοποιημένο μενού στην αγγλική και στην ελληνική γλώσσα, μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε bitcoin. Η εταιρεία προσφέρει την υπηρεσία αυτή με πολύ ανταγωνιστικές τιμές, συνεργάζεται προς το παρόν με το πολύ γνωστό ανταλλακτήριο Kraken και χρεώνει συνολική προμήθεια 7%.

Υπάρχει επίσης, η δυνατότητα να δημιουργήσετε δωρεάν ηλεκτρονικό πορτοφόλι με bitcoin address, αν δεν έχετε ήδη. Το QR code της καινούργιας σας bitcoin address, εκτυπώνεται στο μηχάνημα. Έτσι, δημιουργείται η δυνατότητα για μελλοντικές συναλλαγές να αγοραπωλησίες. Και αυτό με εύκολο τρόπο, χρησιμοποιώντας το QR scanner που υπάρχει. Βεβαίως αυτό γίνεται, με το διαθέσιμο ποσό που έχετε φυλάξει στην συγκεκριμένη bitcoin address. Η με τα ευρώ που διαθέτετε για αγορά bitcoin. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε υπάρχουσα bitcoin address που ήδη διαθέτετε, μέσω του κινητού σας. Απλά, τοποθετείτε το κινητό στην QR Camera που διαθέτει το ΑΤΜ.

Με αυτόν τον τρόπο απλοποιείται η διαδικασία απόκτησης bitcoin, του πολλά υποσχόμενου ψηφιακού κρυπτονομίσματος.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην επίδειξη που παρουσιάζει το video της εταιρείας:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.