Αρχική bitcoin Κερδίστε bitcoins στο Bitfortip

Κερδίστε bitcoins στο Bitfortip

403
0

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να κερδίζετε bitcoins, απαντώντας σε ερωτήσεις? Την πρωτοποριακή αυτή ιδέα, συναντήσαμε στο Bitfortip! Είδε κάποιος ένα μπλουζάκι σε περιοδικό, website, Instagram κλπ. το οποίο του αρέσει, αλλά δεν ξέρει που μπορεί να το αγοράσει online? Ενδιαφέρεται για ένα κινητό, αλλά δεν το βρίσκει λιγότερο από 700€ που διαθέτει για την αγορά του? Υποβάλει μια ερώτηση στο Bitfortip, και εσείς αναλαμβάνετε να το βρείτε, έναντι μιας μικρής αμοιβής σε bitcoin.

Γιατί το internet είναι μια τεράστια πηγή πληροφοριών, αλλά σίγουρα υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν ξέρουμε ή δεν έχουμε την εμπειρία να βρούμε. Και σίγουρα, υπάρχουν άλλοι που το ξέρουν. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, αφού κάποιος κάνει εγγραφή και καταθέσει ένα μικρό ποσό της τάξης του 0,0001 bitcoin στην bitcoin address που αυτόματα του δημιουργείται με την εγγραφή του, μπορεί να δημοσιεύσει ερώτηση για αυτό που τον ενδιαφέρει. Αυτό το ποσό το καταθέτει, προκειμένου να μπορεί να κάνει την ερώτηση και να ορίσει την ανταμοιβή. Αυτός που θα του απαντήσει, δίνοντας την λύση στην αναζήτηση του, αμείβεται με το ποσό που έχει βάλει ως ανταμοιβή! Φυσικά, όσο μεγαλύτερο το ποσό, τόσο και πιο πολλοί ασχολούνται με το θέμα της ερώτησης.

Πως λειτουργεί το Bitfortip

Καταρχάς, υπάρχει η επιλογή, να ψάξετε για ερωτήσεις που έχουν συγκεκριμένο θέμα.

Αναζήτηση κατηγορίας ερωτήσεων στο Bitfortip

Οι απαντήσεις που δίνετε, είναι σημαντικό να είναι συγκεκριμένες. Για παράδειγμα, κάποιος ψάχνει ένα συγκεκριμένο jacket το οποίο να μην κοστίζει πάνω από 50€. Δεν είναι επαρκής η απάντηση ότι υπάρχει στο eBay. Θα πρέπει να του δώσετε ακριβές link, που να οδηγεί στο συγκεκριμένο προϊόν, συνοδευόμενο με λεπτομέρειες του προϊόντος και ίσως την τιμή. Εννοείται ότι, όσο πιο γρήγορη και τεκμηριωμένη είναι η απάντηση σας, τόσο πιο πιθανό είναι να επιλεγείτε εσείς, ως αυτός που έδωσε την σωστή απάντηση.

Ας δούμε ένα παράδειγμα. H ερώτηση μπορεί να είναι ως εξής:

Bitfortip παράδειγμα ερώτησης

Μια λάθος απάντηση…
Λάθος απάντηση στο Bitfortip
Και η σωστή:
Παράδειγμα σωστής απάντησης στο Bitfortip
Σημειωτέον οτι το website δεν είναι υπεύθυνο για το ποια θεωρείται σωστή απάντηση, αυτό βασίζεται στην κρίση του ενδιαφερομένου που κάνει την ερώτηση.
Αφού λοιπόν, συγκεντρώσετε ένα ποσό και επιθυμείτε να το βάλετε στο κεντρικό σας bitcoin πορτοφόλι, μπορείτε να κάνετε ανάληψη. Εάν δεν έχετε bitcoin address αλλού, μπορείτε πολύ εύκολα και δωρεάν, να δημιουργήσετε στο Coinbase ή στο Blockchain.info.

Φυσικά, μπορείτε και εσείς να υποβάλετε μια ερώτηση, για κάτι που δεν μπορείτε να βρείτε, πληρώνοντας μια ανταμοιβή. Η διαδικασία είναι απλή: Αφού καταθέσετε τουλάχιστον 0,0001 bitcoin όπως είπαμε, μπορείτε να κάνετε την ερώτηση. Καλό θα ήταν να είστε όσο πιο συγκεκριμένοι μπορείτε, παρέχοντας τις απαραίτητες παραμέτρους. Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για προϊόν πχ. ανώτατη τιμή που το θέλετε, να στέλνεται στην Ελλάδα ή όπου μένετε, και χαρακτηριστικά του προϊόντος. Καλό θα είναι η ερώτηση να συνοδεύεται από φωτογραφία.

Πως ξεκίνησε

Το Bitfortip λειτουργεί από τις αρχές του 2015 και όντως έχει πολύ μεγάλη απήχηση. Είναι απλό στην χρήση του, όπως μπορείτε να δείτε και σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης, καθώς βρίσκεται στην αρχή. Σίγουρα όμως έχει προοπτικές, καθώς σαν ιδέα είναι πολλά υποσχόμενη. Αυτή την στιγμή που γράφουμε την ανάρτηση, τα εγγεγραμμένα μέλη του, φτάνουν τα 5.140.

Μιλήσαμε με τον Παναγιώτη Πόλλη ιδρυτή του Bitfortip και ύστερα από μια ενδιαφέρουσα κουβέντα, μας αποκάλυψε πως γεννήθηκε αυτή η ελληνική ιδέα: κάποια στιγμή το αγαπημένο του μπλουζάκι, έχει ξεβάψει με τα χρόνια και ήθελε να το ξαναγοράσει. Επειδή όμως δεν μπορούσε να το βρει πουθενά, σκέφτηκε να δώσει σε κάποιον το κίνητρο να το ψάξει γι αυτόν.  Ήταν δύσκολο να αμείβεται κάποιος με χρήματα όπως τα ξέρουμε, γι’ αυτό χρησιμοποιείται το bitcoin, το ασφαλές ψηφιακό κρυπτο-νόμισμα, το οποίο είναι εύκολα και χωρίς προμήθειες μεταβιβάσιμο χωρίς την έγκριση χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Εφαρμογή

ΝΕΟ!!!!! (24/01/2017) Υπάρχει πλέον και σε φανταστική δωρεάν Android app (εφαρμογή), παρόμοια με το Instagram. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείς, εν κινήσει, να φωτογραφίζεις πράγματα που βρίσκεις και σου αρέσουν. ‘Ετσι μπορείς να ρωτάς που μπορείς να τα βρεις!

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rishabh.bitfortip&hl=en

Δοκιμάστε το, αξίζει!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.bitfortip.com και στο πολύ ωραίο βίντεο που εξηγεί πως λειτουργεί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.