Αρχική easy income Κερδίστε χρήματα με έξυπνες αγορές

Κερδίστε χρήματα με έξυπνες αγορές

564
0
Κερδιστε χρήματα αγοράζοντας έξυπνα, φθηνά προϊόντα

Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, ότι χρήματα δεν κερδίζετε μόνο ενεργητικά, αλλά μπορείτε να τα κερδίζετε και αλλιώς? Με αυτό το θέμα θα ασχοληθούμε σε αυτή την ανάρτηση.

Μπορείτε να σκεφτείτε, ότι αυτος δεν είναι τρόπος να κερδίζετε χρήματα. Ξεφεύγουμε από το κύριο σκοπό μας που είναι πώς θα βρίσκω τρόπους να κερδίζω χρήματα. Όμως, με μια μικρή ανάλυση, θα διαπιστώσετε οτι αξίζει να το σκεφτεστε σοβαρά.

Η φιλοσοφία αυτή βασίζεται στην εξοικονόμηση χρημάτων που μπορεί κάποιος να πετύχει, αγοράζοντας τα ίδια προϊόντα με λιγότερα χρήματα. Ή περισσότερα προϊόντα με τα ίδια χρήματα. Βασικό στοιχείο είναι φυσικά είναι να καθορίζετε πάντα το αγοραστικό σας budget. Έτσι δεν ξεφευγετε από αυτό αγοράζοντας πράγματα που τελικά δεν σας χρειάζονται, μετανιώνοντας για τις αγορές σας.

Τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια του διαδικτύου αναπτύχθηκαν πολλά eshops που μέσω των πολύ γνωστών εγχώριων μηχανών αναζήτησης Skroutz και Best Price επιτυγχάνονται πολύ χαμηλότερες τιμές απ’ ότι στα φυσικά καταστήματα. Οι λόγοι είναι προφανείς, καθώς δεν έχουν τα λειτουργικά έξοδα των φυσικών καταστήματων  (ενοίκια, μισθοί, έξοδα αποθήκευσης, διαφημιστικά έξοδα κλπ.). Οι πολυεθνικές αλυσίδες καταστημάτων πετυχαίνουν οικονομίες κλίμακας, κάνοντας μεγάλες παραγγελίες προϊόντων από τους προμηθευτές τους. Δεν καταφέρνουν όμως να εξασφαλίσουν για το αγοραστικό κοινό, τόσο χαμηλές τιμές. Υιοθετώντας τις τάσεις από το εξωτερικό, ακόμα και τα supermarkets έχουν φτάσει σε επίπεδο ηλεκτρονικών αγορών, με όλες τις ανέσεις που προσφέρει στους καταναλωτές κάτι τέτοιο: η γνωστή αλυσίδα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος έχει πλέον eshop με το AB Click2shop και πρόσφατα δημιουργήθηκαν αξιόπιστα online supermarkets όπως το e-Fresh, το Yoda κ.α.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπάνω, βλέπουμε και τα παγκόσμια e-malls Ebay και Amazon να προσφέρουν, με τα μικρά eshops που περιέχουν, πολύ καλές ευκαιρίες σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές εδω και αρκετά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια, η ραγδαία ανάπτυξη της Κινέζικης αγοράς ταρακούνησε πραγματικά την παγκόσμια αγορά, με κολοσιαία emalls, οπως το Alibaba, Gearbest, Wish κ.α.

Μια εφαρμογή της φιλοσοφίας αυτής μπορούσαμε να την δούμε στο καινοτόμο ηλεκτρονικό κατάστημα Coinmad (την στιγμή που γράφω αυτό το άρθρο δεν φαινεται να λειτουργεί δυστυχώς, ψαξτε στο Google για την ιστορία). Εκεί βλέπουμε να χρησιμοποιείται αντιστροφος πλειστηριασμός. Μπορείς να αγοράσεις κλασσικά, όπως σε οποιοδήποτε eshop. Επιπλέον όμως, ο καταναλωτής καθορίζει ένα διαθέσιμο ποσό, και του προσφέρουν οι πωλητές τι μπορεί να αγοράσει με αυτό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.