Αρχική youtube Κέρδη από το YouTube

Κέρδη από το YouTube

347
0
κέρδη στο YouTube
Όλοι ξέρουμε το YouTube, είναι αναμφίβολα από τις πιο διάσημες ιστοσελίδες παγκοσμίως, το μέρος όπου μπορείς να ανεβάσεις και να βρεις εκατομμύρια video. Εκεί λοιπόν, ο καθένας μπορεί να ανεβάσει video, να τα δημοσιοποιήσει σε εκατομμύρια χρήστες που επισκέπτονται το YouTube, αποκομίζοντας κέρδη.
Σίγουρα υπάρχουν άτομα που χρησιμοποιούν ατελείωτες ώρες βλέποντας videos, είτε για ψυχαγωγικούς, είτε για εκπαιδευτικούς λόγους. Τα video που μπορούμε να βρούμε εκεί, καλύπτουν όλες τις κατηγορίες, videoclips τραγουδιών, ταινιών, αστείων στιγμιότυπων, ειδήσεων, τραγικών περιστατικών κα.α. Επίσης, πάρα πολλά videos μας μαθαίνουν πως μπορούμε να κάνουμε κάτι (how to).
Φυσικά, πολιτική της YouTube, η οποία είναι θυγατρική της Google, είναι τα video που φιλοξενεί να απευθύνονται σε όλον τον κόσμο, έτσι αυτονόητα, δεν μπορούν να περιέχουν πορνογραφικό υλικό, έντονη βία ή να θίγονται δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, κάποιος δηλαδή να ανεβάσει ένα video που έχει αποτελεί ιδιοκτησία άλλου. Ορισμένα πάντως video, όχι των προαναφερθέντων κατηγοριών, μπορούν να τα δουν χρήστες που είναι πάνω από 18 ετών. Αυτό καθορίζεται σύμφωνα με την νομοθεσία της εκάστοτε χώρας που ανήκουν.

Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι, μπορείτε πλέον να κερδίσετε χρήματα από τα video που ανεβάζετε. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε βίντεο που ανεβάζετε, μπορείτε να εξουσιοδοτείτε το YouTube να τοποθετεί διαφημίσεις. Το πόσα θα κερδίζετε, έχει να κάνει με το πόσες επισκέψεις δέχεται το video, καθώς και άλλους παράγοντες, για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ορολογία που χρησημοποιείται.

Το να ανεβάσεις ένα video, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Το δύσκολο και βασικό είναι να έχουμε ένα video που είναι πρωτότυπο σαν ιδέα. Πρέπει να είναι μοναδικό ή χρήσιμο, ώστε να προσελκύσει κόσμο να το δει. Δεν είναι αναγκαίο να είναι επαγγελματική δουλειά. Δηλαδή να έχουν χρησιμοποιηθεί κάμερες με επαγγελματική ποιότητα, μοντάζ και γενικά διάφορα animation και ψηφιακά εφέ που μπορούν να δημιουργήσουν μόνο επαγγελματίες του είδους. Όχι ότι αυτά δεν μπορούν να πετύχουν, αλλά το κόστος για να κάνεις κάτι τέτοιο, πολύ απλά δεν θα μπορέσεις να το καλύψεις από τα κέρδη στο YouTube. Έτσι και αλλιώς η τεχνολογία έρχεται ολοένα και πιο κοντά στον απλό χρήστη και ο καθένας μπορεί να έχει κάμερα με πολύ καλή ποιότητα εικόνας και μπορεί επίσης να κάνει διάφορα απλά πράγματα μέσω ενός οικιακού υπολογιστή, πριν τα ανεβάσει στο YouTube.

Μην ξεχάσετε να δείτε τον πολύ καλό οδηγό που σας κατατοπίζει με τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να κάνετε!

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε το video :

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.