Αρχική bitcoin Ηλεκτρονικό πορτοφόλι Coinbase

Ηλεκτρονικό πορτοφόλι Coinbase

454
0
Coinbase logo

Το πρώτο βήμα προκειμένου να μπορείτε να εισπράξετε ή να δώσετε bitcoin είναι να έχετε μια διεύθυνση bitcoin (bitcoin address), με την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις παγκοσμίως, αποτελεί η αμερικάνικη εταιρεία Coinbase. Η εταιρεία αυτή που έχει βάση το San Francisco αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στο θέμα της ασφάλειας για τις συναλλαγές σας με bitcoin. Και όχι μόνο, καθώς δεν περιορίζεται μόνο στην αποστολή και λήψη bitcoin, αλλά αποτελεί ταυτόχρονα και ένα σύγχρονο ανταλλακτήριο αγοράς και πώλησης του ψηφιακού αυτού κρυπτονομίσματος, με αρκετά ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Έτσι προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο αγοράς, πώλησης και χρήσης bitcoin.

Έχοντας μάλιστα επεκτείνει την δραστηριότητα της και στην Ευρωζώνη εδώ και 2 περίπου χρόνια, επιτρέπει την μεταφορά bitcoin από και προς τραπεζικό λογαριασμό σας σε ευρώ. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα. Αυτό γίνεται εφόσον είναι εξελιγμένης γενιάς και υποστηρίζεται η λειτουργία 3D Secure. Για τους κατοίκους της Αμερικής, να ξέρετε οτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον Paypal λογαριασμό σας, αλλά αυτό δεν ισχύει για τους χρήστες στην Ευρώπη. Να επισημάνουμε ότι στα πλαίσια της ασφάλειας που προσφέρει, προκειμένου να έχετε την δυνατότητα αγοραπωλησίας bitcoin, θα χρειαστεί επαλήθευση. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από επαλήθευση του e-mail και κινητού που έχετε δηλώσει, θα πρέπει να κάνετε και επαλήθευση της ταυτότητας. Αυτό γίνεται με μια εύκολη διαδικασία, που χρησιμοποιεί την κάμερα του υπολογιστή σας. Μετά από αυτό θα πρέπει να κάνετε επίσης ταυτοποίηση του τραπεζικού σας λογαριασμου.

Το interface της πλατφόρμας του, είναι φιλικό προς τον χρήστη. Παρέχει πολλά χαρακτηριστικά που απλουστεύουν τις διαδικασίες που κάνει κάποιος για τις συναλλαγές του. Έχει μάλιστα και πολύ καλή εφαρμογή σε Android και iOS, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε το πορτοφόλι σας εν κινήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ορίσετε ενα username (e-mail) και έναν κωδικό. Προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει μόνο για μεταφορές bitcoin και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.

Δοκιμάστε το, είναι δωρεάν έτσι και αλλιώς, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.

COINBASE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.