Αρχική bitcoin Δωρεάν Bitcoins

Δωρεάν Bitcoins

699
0
Δωρεάν bitcoins

Υπάρχουν διάφορα faucets από τα οποία μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν bitcoins! Για να γίνει αυτό θα πρέπει να τα επισκέπτεστε και να συνδέεστε στον λογαριασμό σας, είτε κάνοντας login, είτε απλά επικολλώντας την διεύθυνση bitcoin που έχετε. Διευθυνση bitcoin μπορείτε εύκολα και δωρεάν να δημιουργήσετε σε πολλές ιστοσελίδες, αλλά σας προτείνω ανεπιφυλακτα το Coinbase ή το Blockchain. Από εκεί και πέρα τα faucets διαφέρουν γιατί σε άλλα μπορείτε ανά μια ώρα, σε άλλα ανά 5 λεπτά, ενώ υπάρχουν και αυτά που μπορείτε μια φορά την ημέρα να κερδίζετε. Η στρατηγική εδώ δεν είναι να είστε μόνο σε ένα faucet, αλλά ταυτόχρονα σε πολλά, αφού τα κέρδη δεν είναι πολλά, έτσι ώστε να μαζεύετε ένα σημαντικό αριθμό για το διάστημα που αφιερώνετε σε αυτά. Οι αναλήψεις στην διεύθυνση bitcoin σας γίνονται αυτομάτως μια φορά την εβδομάδα, είτε όποτε θέλετε εσείς με ένα μικρό κόστος, ενώ σε μερικά υπάρχει ένα minimum ποσό ανάληψης bitcoin που απαιτείται προκειμένου να μην υπάρχει επιβάρυνση. Αν δεν ξέρετε τις υποδιαιρέσεις του bitcoin, μπορείτε πολύ εύκολα να τις δείτε σε αυτή την ανάρτηση. Εδώ σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα:

Free Bitcoin

Απο τα καλύτερα και παλαιότερα faucets, μπορείτε αφού κάνετε login, να κερδίσετε αναλόγως τον αριθμό που θα έρθει στην κλήρωση κάθε μια ώρα. Επιπλέον μπορείτε, όσο περιμένετε μα δοκιμάσετε την τύχη σας σε τυχερό παιχνιδι, πολαπλασιάζοντας τα κερδισμένα bits! Minimum για αυτόματη ανάληψη κάθε Κυριακή, τα 300 bits.

Bonus Bitcoin

Ένα νέο πολλά υποσχόμενο faucet με το οποίο κερδίζετε satoshis ανά 15 λεπτά. Μπορείτε να κερδίσετε εώς 5,000 satoshis κάθε φορά, με μέσο όρο τα 90 satoshis,αλλά το πολύ σημαντικό σε αυτό το faucet είναι ότι κερδίζετε πολλαπλά bonus! Έτσι έχετε 5% ημερήσιο bonus από αυτά που κερδίζετε δηλαδή ανα ημέρα και bonus ανάληψης αν περιμένετε να κάνετε ανάληψη στο πορτοφόλι σας μετά την συλλογή 100,000 satoshis παίρνετε bonus 2% επιπλέον! Στα 1,000,000 satoshis έχετε 5%! Δοκιμάστε το, είναι σίγουρα επικερδές! Ανάληψη δωρεάν όποτε θέλετε, πάνω από 50,000 satoshis, αν έχετε λιγότερα και θέλετε να κάνετε ανάληψη, χρεώνεστε 1,000 satoshis.

Moon Bitcoin

Σε αυτό το faucet η φιλοσοφία είναι διαφορετική. Μπορείτε εσείς να μπαίνετε όποτε μπορείτε και να συλλεγετε τα satoshis που αντιστοιχούν στο χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που μπήκατε. βέβαια υπάρχει και ημερήσιο bonus, καλό θα ήταν να μπαίνετε μια φορά την ημέρα. Ανάληψη δωρεάν, κάθε Σάββατο ή Κυριακή με την προϋπόθεση να έχετε συγκεντρώσει πάνω από 25,000 satoshis.

Field Bitcoins

Έχει την ίδια φιλοσοφία με το Moon Bitcoin που αναφέραμε παραπάνω. Επίσης πολύ καλό. Ανάληψη δωρεάν, κάθε Σάββατο ή Κυριακή, πάνω από 10,000 satoshis.

Bits for Clicks

Αυτό δεν είναι faucet, αλλά είναι για τους λάτρεις των Paid to Click! Κερδίζεις μερικά mBTC παρακολουθώντας για ένα μικρό χρονικό διάστημα τους διαφημιζόμενους. Αρκετά επικερδές, 0.15 mBTC το minimum ποσό για να κάνεις ανάληψη,

BTC Clicks

Επίσης ένα πολύ καλό Paid to Click site, στο οποίο αμοίβεσαι με bitcoin. Κερδίζεις μερικά mBTC παρακολουθώντας για ένα μικρό χρονικό διάστημα τους διαφημιζόμενους. Φτάνεις εύκολα στο minimum ποσό 0.10 mBTC για να κάνεις ανάληψη.

adBTC

Ένα από τα αγαπημένα μου, είναι σίγουρα πολύ κερδοφόρο. Aυτό το site είναι Paid to Click. Δηλαδή επισκέπτεσαι διάφορα site που σου υποδυκνύει, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, 10-60 δευτερόλεπτα, και κερδίζεις bitcoins. Θα πρέπει να μην κλείνεις τον συνδεσμο του διαφημιζομένου, πριν τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση, αλλιώς δεν πληρώνεσαι. Κερδίζεις από 50-7,5 satoshis/διαφήμιση, ενώ έχει πολλές διαφημίσεις την ημέρα.

Η καλύτερη λίστα! Περισσότερα και τα καλύτερα Faucets για όλα δημοφιλή κρυπτονoμίσματα, μπορείτε να τα βρείτε εδώ: EASY BITCOINS ONLINE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.