Αρχική drop shipping Αξιόπιστες εταιρείες drop shipping

Αξιόπιστες εταιρείες drop shipping [12.2016]

1958
0
Αξιόπιστες εταιρείες drop shipping

Βασικός στόχος για να ξεκινήσετε να πουλάτε με την μέθοδο του drop shipping, είναι να βρείτε χονδρέμπορους, 10 μέχρι 20, που παρέχουν τα προϊόντα της κατηγορίας που πουλάτε. Αυτούς του χονδρέμπορους, όπως περιγράφω στην ανάρτηση για το drop shipping, μπορείτε να τους βρείτε μέσω εταιριών, πληρώνοντας ένα αντίτιμο. Αλλά με αυτον τον τρόπο, γλυτώνετε από πολύ κόπο και από αυτούς που είναι απάτη. Ας δούμε αναλυτικά τις πιο αξιόπιστες εταιρείες με τις οποίες μπορείτε να συνεργαστείτε, προκειμένου να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα:

World Wide Brands

Είναι μια εταιρεία πολύ αξιόπιστη, παρέχοντας σας πρόσβαση σε χονδρεμπόρους που έχουν περάσει από πιστοποίηση. Λειτουργεί από το 1999, είναι η μόνη εγκεκριμένη εταιρεία και προτεινόμενη από το eBay και παρέχει λίστα με πάνω από 9.000 χονδρεμπόρους. Βέβαια οι υπηρεσίες που σας παρέχει και η λίστα αυτή, δεν είναι δωρεάν, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε 299$, που είναι αρκετά μεγάλο ποσό. Αλλά το καλό είναι πως είναι εφάπαξ, δεν θα χρειαστεί να ξαναπληρώσετε συνδρομή.

Έχει αρκετά καλό interface, μπορείτε να ψάξετε για χονδρέμπορους ανά κατηγορία προϊόντων και να επιλέξετε. H επικοινωνία μαζί τους μπορεί να γίνει απευθείας με τα στοιχεία που σας παρέχει, χωρίς μεσάζοντες. Έτσι μπορείτε να βρείτε σοβαρούς χονδρεμπόρους που σας εξυπηρετούν γεωγραφικά και ταιριάζουν με τις απαιτήσεις σας. Σας παρέχουν φωτογραφίες και περιγραφές των προϊόντων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα σας.

Επιπλέον παρέχει εργαλεία ανάλυσης για προβλέψεις σχετικά με την ζήτηση των προϊόντων, την διαφήμιση, τους ανταγωνιστές. Επίσης και για έρευνες όσον αφορά τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και θα σας βοηθήσουν. Τέλος, να σημειώσουμε ότι παρέχει καλή υποστήριξη, με πολλά εκπαιδευτικά βίντεο και πληροφορίες. Ολα αυτά βοηθούν πολύ και θα σας κατατοπίσουν, στην προσπάθεια σας να κάνετε ηλεκτρονικό εμπόριο.

Doba

Η εταιρεία αυτή είναι επίσης πολύ καλή και διαθέτει τεράστιο όγκο προϊόντων, περίπου στα 2.000.000 καθιστώντας την ως μια από τις κορυφαίες με πολύ δυνατό ευρετήριο προϊόντων. Έχει την έδρα της στην Utah των Ηνωμένων Πολιτειών, λειτουργεί από το 2012, έχοντας πλέον συνεργασία και με την made-in-china.com. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να κάνε αναζήτηση με βάση το προϊόν, την κατηγορία προϊόντος ή μέσα από την λίστα των προμηθευτών και γενικότερα προσφέρει πολλά εργαλεία στο στήσιμο των προϊόντων και στην προώθηση τους στο κατάστημα σας και στην αγορά προκειμένου να δουλεύετε πιο εύκολα και γρήγορα.

Έχει την ιδιαιτερότητα ότι δίνει έμφαση στο προϊόν που ενδιαφέρει τα μέλη της, έχοντας πολύ εύχρηστο περιβάλλον. Και αυτό είναι το χαρακτηριστικό που την ξεχωρίζει, καθώς δεν είστε αναγκασμένοι να έρθετε σε επαφή με τον προμηθευτή. Απλά βρίσκετε το προϊόν το βάζετε στο κατάστημα σας και αφήνετε στην Doba την υπόλοιπη δουλειά, μέχρι και την αποστολή του προϊόντος στον πελάτη.

Η χρέωση είναι μηνιαία, αναλόγως των χαρακτηριστικών και έτσι έχουμε τη βασική που κοστίζει 29$, την  advanced 69$, την pro 249$ ενώ υπάρχει και η enterprise που απευθύνεται σε πιο μεγάλα καταστήματα. Γενικά πιστεύω οτι είναι ακριβή εταιρεία και απευθύνεται περισσότερο σε πιο μεγάλα καταστήματα. Αυτό, συγκρίνοντας τον συνδυασμό προσφορών του κάθε πακέτου με τιμή, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Μεγάλο πλεονέκτημα οτι προσφέρει και δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, αρκετό διάστημα να κάνετε την δοκιμή σας. Σε περίπτωση που μπορείτε να πληρώσετε ετήσια συνδρομή, χρεώνεστε 10 μήνες, δηλαδή δυο μήνες δώρο ή 16% έκπτωση.

Salehoo

Με αυτή την εταιρεία έχετε πολύ καλή ευκαιρία να δείτε το drop shipping με πιο απλό τρόπο. Προτείνεται για αρχάριους, καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα από την αρχή, χωρίς να απαιτεί τεχνικές γνώσεις. Αλλα παράλληλα, προσφέροντας ένα πιο ολοκληρωμένο πακέτο. Μπορεί να σας βοηθήσει ακόμα και αν δεν ξέρετε τι προϊόντα να πουλήσετε. Παρέχει πολλά εργαλεία μάρκετινγκ, που σας βοηθούν σχετικά με τον ανταγωνισμό και τα προϊόντα. Έτσι μπορείτε να προσανατολιστείτε περισσότερο σε αυτά που είναι πιο δημοφιλή και μπορείτε να πουλήσετε ευκολότερα στο eBay, στο Amazon, στο Etsy κλπ. Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε αναζητήσεις δηλαδή, επικεντρώνεται στο προϊόν και φυσικά παρέχει λίστα με προτεινόμενους χονδρεμπόρους.

Είναι σχετικά καινούργια, αλλά γρήγορα ανπτυσσόμενη, λειτουργεί από 2014 παρέχοντας επίσης μεγάλο αριθμό χονδρεμπόρων, πάνω από 8.000. Έχει μηνιαία βασική συνδρομή 27$, standard 47$ και 97$ η premium, με διαφορά στα χαρακτηριστικά που προσφέρει η κάθε μια, νομίζω μια standard συνδρομή καλύπτει τις ανάγκες κάποιου που θέλει να ασχοληθεί με το drop shipping. Επίσης έχει πολύ ενεργό φόρουμ και καλή εξυπηρέτηση σε όλες σας τις απορίες.

Alibaba

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε αυτή την αγορά, που αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα και πλέον είναι κολοσσός. Ισως η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο αυτή την στιγμή. Κινέζικη, με εξαιρετικά καλές τιμές ή πολύ απλά, η κινέζική έκδοση του eBay και Amazon. Παρότι δεν είναι εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες για drop shipping, παρόλα αυτά μπορείτε να βρείτε πολλούς χονδρεμπόρους, απο την στιγμή που αποφασίσετε να βρείτε μόνοι σας τους κατάλληλους, που κάνουν αυτή την δουλειά. Απλά θα πρέπει να πληκτρολογήσετε την λέξη “dropshippers” για να τους ξεχωρίσετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.