Αρχική easy income Έρευνες Αγοράς

Έρευνες Αγοράς

524
0
Έρευνες online
Σίγουρα όλοι ξέρουμε τις έρευνες αγοράς που γίνονται από κάποιες εταιρείες, με σκοπό την εξεύρεση των τάσεων της αγοράς. Αυτές οι έρευνες, γίνονται για λογαριασμό των εταιρειών που παράγουν τα προϊόντα ή υπηρεσίες, ώστε αυτές να μάθουν τον τρόπο ζωής και επιλογής του αγοραστικού κοινού. Έτσι μπορούν να προβλέψουν κατά πόσο θα μπορούσαν να είναι δημοφιλή αυτά που προσφέρουν στο κοινό. Ακόμα και τι πρέπει να αλλάξουν για να βελτιώσουν τις πωλήσεις τους και φυσικά τα κέρδη τους.

Πως λειτουργεί

 
Τέτοιες έρευνες λοιπόν διεξάγονται επί πληρωμή, από διάφορες εταιρείες και στο internet. Δημιουργείτε έναν λογαριασμό, όπου πέρα από τα απλά προσωπικά σας στοιχεία, υποβάλλεστε και σε κάποιες επιπλέον ερωτήσεις. Έτσι, μπορούν οι εταιρείες να έχουν πιο ολοκληρωμένη “εικόνα” των συμμετεχόντων. Αν είστε ο κατάλληλος, να σας προτείνουν να απαντήσετε σε ερωτηματολόγια συναφή με εσάς. Για παράδειγμα, εάν δηλώσετε ότι δεν πίνετε αλκοόλ, δεν θα σας προταθεί ποτέ, να απαντήσετε σε ερωτηματολόγιο για ποτά! Όποτε προκύπτει έρευνα που σας αφορά, σας στέλνουν στο e-mail που έχετε δηλώσει, τον σύνδεσμο για το ερωτηματολόγιο και εσείς μόλις το απαντήσετε κερδίζετε πόντους ή χρήματα.
 
Τα ποιο γνωστά και έγκυρα τέτοια sites είναι:
 
 
Η MySurvey είναι ένα πάνελ καταναλωτών που αποτελείται από άτομα που έχουν δηλώσει συμμετοχή για έρευνες αγοράς online. Θεωρείται από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και απαριθμεί πάρα πολλά μέλη. Με την συμμετοχή σας σε ερωτηματολόγια κερδίζετε πόντους. Αυτούς, μπορείτε να τους εξαργυρώσετε σε κουπόνια για αγορές σε μεγάλα καταστήματα ανάλογα την χώρα διαμονής σας ή για φιλανθρωπικές δωρεές (π.χ.UNICEF). Ενδεικτικά για την Ελλάδα μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας στα ΑΒ Βασιλόπουλος, Κωτσόβολος, Media Markt, Hondos Center, Μουστάκας, Marks & Spencer, Frattina κ.α., ενώ παγκοσμίως οι πιο δημοφιλείς εξαργυρώσεις είναι για κουπόνια Paypal, Amazon κ.α.
 
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
 
 
Η JTN Panel δίνει την δυνατότητα στα μέλη της online κοινότητας της να εκφράσουν την γνώμη τους για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, απλά συμμετέχοντας σε online έρευνες. Είναι γνωστή και από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Με κάθε έρευνα που συμπληρώνετε λαμβάνετε JTN ποντους, όπου κάθε 1 πόντος JTN=0.25 ευρώ. Αφού συγκεντρώσετε 100 JTN πόντους, θα έχετε την δυνατότητα να τους εξαργυρώσετε με το χρηματικό ισοδύναμο τους των 25 ευρώ στον Paypal ή Skrill λογαριασμό σας. Ο αριθμός των πόντων διαφέρει ανάλογα με την περιπλοκότητα, το μέγεθος και τον απαιτούμενο χρόνο συμπλήρωσης του. Τέλος, κάποιες έρευνες μπορεί να προσφέρουν έπαθλα ή κληρώσεις.
 
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.